این ترشی گوجه فرنگی رنده شده یه ترشی خاص و متفاوته که با بقیه ترشیها قابل مقایشه نیست. ترشی پوره گوجه فرنگی روش تهیه خیلی سادهای داره و خیلی راحت و سریع میتونید تو خونه درستش کنید. اگه ترشی دوست دارید و اگه تا حالا این ترشی گوجه قرنگی رو امتحان نکردید، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه فرنگی رنده شده
مقدار مواد اولیه با توجه ه مقدار مورد نیاز شما متغیر هست.
- گوجه فرنگی 2 تا 3 کیلوگرم
- فلفل قرمز و سبز 200 گرم
- سیر 20 حبه
- جعفری 200 گرم
- نمک یک قاشق غذاخوری
- سرکه یک لیوان فرانسوی دستهدار
- روغن ترجیحا زیتون یک لیوان فرانسوی دستهدار
آموزش طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی رنده شده
برای شروع ابتدا گوجهفرنگیها رو پوست گرفته و رنده کنید. همچنین میتونید گوجهفرنگیها رو پوست گرفته و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
در ادامه داخل یک قابلمه با اندازه مناسب سرکه و روغن رو بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه و بعد گوجهفرنگی رنده شده رو اضافه کنید و بذارید کاملا بجوشه و کمی آبکش کشیده بشه.⠀
فلفل ها رو به همراه سیر میکس کنید. جعفری رو هم خرد کنید و با نمک به گوجه فرنگی اضافه کنید و بذارید پانزده الی بیست دقیقه بجوشه و تا جای ممکن هم بزنید تا ته نگیره.⠀
بعد شیشه های ترشی رو از قبل با اب گرم بشورید و بذارید کاملا خشک بشه.
وقتی که ترشی رو از اجاق برداشتید، داخل ظرف بریزید و دربش رو محکم ببنید و برگردونید و روی ترشی ها رو با یک پارچه بپوشونید و به مدت یک شبانه روز بذارید بمونه و بعد در جای خنک و تاریک مثل یخچال نگهداری کنید. به همین راحتی. نوش جونتون.