این ترشی بادمجان کبابی رو  همیشه درست می کنیم اما تا الان وقت نشد رسپیش رو براتون آماده کنم. اما الان تقدیمتون میکنم باشد که درست کنید و کنار غذاهاتون لذت ببرید!

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با سرکه

  • بادمجان ۱ کیلو
  • هویج ۲ عدد متوسط (من استفاده نکردم این مورد دلخواه می باشد، می توانید حذف کنید.)
  • فلفل دلمه رنگی (قرمز، زرد، سبز، نارنجی) ۱/۴ از هرکدام
  • سیر ۵ تا ۶ حبه درشت
  • فلفل تند ۳ عدد
  • سیاه دانه ۲ قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز ۳ قاشق چای خوری
  • سبزی معطر (ترخون، گشنیز، نعنا و جعفری) تازه و خرد شده ۲۰۰ گرم
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با سرکه مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با سرکه

۱. بادمجان ها را کباب کنید (برای کباب کردن بادمجان ها می توانید روی زغال یا روی اجاق گاز بر روی شعله پخش کن بادمجان های شسته شده را کباب کنید در حدی که ترک بخورد کافی می باشد) سپس پوست بادمجان ها را بگیرید.

۲. بادمجان ها را بعد از گرفتن پوست با آب بشورید تا پوست بادمجان روی آن نماند سپس بادمجون ها را داخل غذاساز ریخته و یا با چاقو میکس و خرد کنید.

۳. هویج را پوست گرفته و به دلخواه رنده ریز یا درشت بزنید.

۴‌. فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید.

۵. سیر را پوست گرفته و ریز کنید.

۶. هر کدام از فلفل تندها را با چاقو دوتا سه برش بزنید.

۷. تشت مناسب بردارید همه موادی که در بالا ذکر شده را با هم مخلوط کنید به مواد تخم کشنیز، نمک، سیاه دانه، سرکه و آب جوشیده سرد شده اضافه کنید.

۸‌. به ازای هر لیوان سرکه قرمز یک لیوان آب جوشیده خنک شده اضافه کنید. (تا جایی اب و سرکه اضافه کنید که کل مواد را بپوشاند.)

۹. ترشی را داخل ظرف شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

۱۰. مواد یک روز بعد قابل مصرف است. اما هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر و لذیذ تر می شود.

۱۱. میزان تندی ترشی یامیزان شوری آن به ذائقه خودتان مربوط میشود.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با سرکه

  • از سرکه خانگی یا سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید ولی در نظر بگیرید سرکه سفید کمی تند و تیز نسبت به قرمز می باشد.
  • به دلخواه از کمی گلپر نیز می توانید استفاده کنید.
  • می توانید مواد را خیلی له یا ساطوری کنید.
  • این ترشی ماندگاری خوبی دارد.

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی رنده شده