توپک سیب زمینی پنیری با کالباس یک غذای فست فودی فوق العاده خوشمزه و جذاب، مناسب مهمونی ها و جشن تولدها!

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری با کالباس

  • سیب زمینی متوسط ۳ عدد
  • کالباس دودی دو برگ (خیلی ریز خردشون کنید)
  • گشنیز ساطوری شده تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا مقداری
  • نمک فلفل و در صورت دلخواه کمی ادویه معطر
  • پودر پانکو سوخاری مارک تردک نصف بسته
  • آرد سفید نصف پیمانه
  • پودر سیر مقداری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • زعفران آب شده ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه توپک سیب زمینی شکم پر پنیری با کالباس

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری با کالباس

سیب زمینی ها رو تمیز بشورید از وسط دو نصف کنید.

در یک ظرف مناسب ۱ پیمانه نمک بریزید سیب زمینی ها رو از قسمت پوست روی نمکها بچینید کمی آب روی نمکها اسپری کنید. دربش رو بزارید من دم کنی هم میزارم با شعله خیلی ملایم به مدت نیم ساعت بزارید کامل پخته بشه.

بعد بزارین کاملا سرد بشه پوستاشون رو جدا کنید با چنگال یا هر وسیله دیگه له کنید. ادویه های معطر، کالباس، گشنیز پودر سیر رو اضافه کرده، نمک نیازی نیست.

با دست حسابی ورز میدیم میزاریم نیم ساعت یخچال بمونه بعداز خمیر به اندازه ۱ گردوی کوچولوی برمیداریم کف دست پهنش می کنیم کمی پنیر میزاریم کامل لبه های دوطرف خمیر روی هم فیکس می کنیم و بعد گردش می کنیم و چند بار توی دست فشار میدیم و تمام درزها رو میپوشونیم تا پنیر به بیرون نفوذ نکنه.

توپک ها رو بزارین کنار توی یک ظرف تخم مرغها رو با چنگال می زنیم زعفران رو اضافه کرده کمی هم پودر سیر و آویشن می زنیم و دوباره می زنیم در یک ظرف گود. آرد سفید و در یک ظرف دیگه پودر پانکو می ریزیم چون پودر پانکو درشته من کمی پودرش می کنم تا تمام سطحش رو کاور کنه و شکل زیباتری بگیره.

حالا اول توپکها رو توی آرد سفید بعد توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم میزاریم توی یک ظرف مناسب به مدت ۱ساعت میزاریم فریزر تا کاملا پنیر خنک بشه.

توی یک ظرف گود حمام روغن درست کنید و یکی یکی توپک ها رو قرار میدیم تا سرخ بشه.

فقط در حدی که سطحش کاملا برشته بشه و خیلی سریع از روغن بر میداریم روی دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن های اضافه گرفته بشه.

به این شکل توپکهای خوشگل ما آماده میشه. این خوراکیه خوشگل مناسب فینگر فود های میز شماست ویا حتی به تنهایی یک میان وعده خوشمزست که قطعا کوچولوهای شما خیلی خوششون میاد میتونید کالباس رو از خمیر حذف کنید وسطش رو مواد گوشتی همراه با پنیربزارین.

نکته: عزیزان سیب زمینی هارو به این روش درست کنید چون بسیار خوشمزه و طعم دار میشه وبدون اینکه آب واردش بشه خاصیتش حفظ میش و موقع له یا رنده کردن چسبناک نمیشه و خمیرتون شل و وا رفته نمیشه حتما بزارین سیب زمینی ها خنک بشه بعد له یا رنده کنید.

اگر تمام نکاتی رو که گفتم انجام بدین به هیچ عنوان توپک ها ترک نمیخوره همیشه نیم ساعت قبل از سرو سرخش کنید.