کوفته تکیرداغ با سالاد پیاز سرو میشه و یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ترکیه ای هست. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای

  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری (یا دو برش نان بیات مثل باگت)
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 2 حبه سیر
  • نصف قاشق‌غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
  • 4 قاشق‌ غذاخوری آب
  • نصف قاشق‌ چای‌خوری جوش شیرین (سرصاف)
  • 1 قاشق‌مرباخوری نمک
  • 1 قاشق‌چایخوری فلفل‌ سیاه
  • 1 قاشق‌چایخوری زیره
  • 1 قاشق‌چایخوری فلفل قرمز پرک شده

مواد لازم برای سالاد پیاز

  • 1 لیوان لوبیا سفید آب‌پز شده
  • 1 عدد پیاز قرمز
  • 2 ساقه پیازچه
  • 1 عدد گوجه‌فرنگی
  • مقداری جعفری
  • آب 1 عدد لیمو
  • روغن‌ زیتون به مقدار لازم
  • سماق به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل قرمز پرک شده به مقدار لازم

دستور پخت کوفته تکیر داغ ترکیه ای با سالاد پیاز

طرز تهیه کوفته تکیر داغ ترکیه ای
اگر مواد کوفته را از یک شب قبل حاضر کرده داخل یخچال استراحت دهید خیلی خوشمزه‌تر می‌شود. اما اگر فرصت نداشتید حتماً 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

برای مواد کوفته گوشت چرخ‌کرده را داخل ظرفی بریزید. (اگر از نان استفاده می‌کنید داخل ظرف دیگری نان را با کمی آب خیس کرده نرم کنید‌.)

پیاز و سیر رنده شده، نان و یا آرد سوخاری، 4 قاشق‌غذاخوری آب (اگر از نان استفاده کرده‌اید و آن را خیس کرده‌اید دیگر آب اضافه نکنید، اگر آرد سوخاری می‌زنید آب را اضافه کنید‌.) و تمام ادویه‌ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده خوب ورز دهید.

درآخر تخم‌مرغ، سمولینا و جوش شیرین را اضافه کرده حدود 10 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید.

سپس مواد کوفته را 10 بار بلند کرده محکم داخل ظرف بکوبید. این کار را حتماً انجام دهید‌.

مواد کوفته‌ای که حاضر شده را با سلفون بپوشانید و در یخچال بذارید استراحت کند. وقتی می‌خواهید بپزید مواد کوفته را به شکل دراز و به ضخامت و طول انگشت آماده کنید.

سپس داخل ماهیتابه تفلون بصورت پشت و رو سرخ کنید‌. اگر گوشت چرخ‌کرده چرب بود نیازی نیست داخل ماهیتابه روغن بریزید‌. اگر با گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب درست می‌کنید می‌توانید با مقدار کمی روغن‌مایع سرخ کنید.

برای تهیه سالاد پیاز، لوبیاهای آب‌پز شده را داخل ظرف سالاد بریزید. جعفری ریز خرد شده، گوجه‌فرنگی‌های مکعبی خرد شده، پیازچه خرد شده و پیاز خلالی شده را روی آن اضافه کرده مخلوط کنید.

در آخر روغن زیتون، آب لیمو و ادویه را اضافه کرده مخلوط کنید. می‌توانید به دلخواه رب انار هم اضافه کنید. نوش جان