تارتلت انار یه شیرینی خیلی مناسب برای شب یلدا هست که شما اگر بخواین میتونید بصورت تارت هم درستش کنید. خیلی راحت و آسونه و میتونید خود تارتلت ها رو از یکی دو روز قبل درست کنید و شب یلدا فقط داخلش رو پر کنید.
مواد لازمش هم خیلی کم و در دسترسه.


مواد لازم برای تهیه تارتلت انار

  • آرد ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۸۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل یک دوم ق چ
  • شیر ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک یک پنس

آموزش روش تهیه تارتلت انار

طرز تهیه تارتلت انار خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا
نکته مهم برای تهیه تارتلت انار اینه که هیچ کدام از مواد نباید دمای محیط باشند و همشون سرد و یخچالی باشه.

برای شروع ابتدا کره که سرد هست را به مکعبهای ریز ریز برش بدید. کره و پودر قند و آرد و نمک را داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید.

وقتی که شکل مواد شبیهه خرده نان شد زرده تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه کنید و دو سه قاشق غذاخوری از شیر را هم بریزید و مجدد چند پالس بزنید.

خمیر کم کم شروع میکند به جمع شدن. اگر خمیر جمع نشد کل ۵ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید اما از ابتدا همه ی شیر را نریزید.

این خمیر را اصلا نباید ورز بدید.

خمیر که جمع شد داخل کیسه فریزر قرار دهید و پهن کنید. و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.

بعد از یک ساعت خمیر را بین دو کیسه ای که آرد پاشی کردید پهن کنید. خمیر را به اندازه ی قطر دهانه ی کپسول های تارتلت کاتر بزنید و داخل کپسول پهن کنید.

با نوک انگشتتان خمیر را به دیواره ها و کف قالب پهن کنید و شکل بدید و بعد با چنگال روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید که داخل فر پف نکند.

در دمای حدودی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت حدودی ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد از اینکه پخت بذارید کمی خنک بشه و چون داخل خمیر کره دارد خودش راحت از کپسولذها خارج میشود.

بعد از اینکه خنک داخلشونو هم میتونید خامه ی قنادی پایپ کنید هم از کرم های لطیف تر مثل کرم کاستارد. که من کرم کاستارد ریختم.

طرز تهیه کرم کاستارد

  • شیر یک لیوان
  • پودر کاستارد یک قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر دو الی سه قاشق غذاخوری

تمامی مواد را مخلوط کرده و روی شعله ی ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. وقتی به غلظت فرنی رسید مواد را از روی شعله بردارید. کاستارد آماده را داخل تارتلت ها بریزید و روی آنها را با دونه های انار تزئین کنید.