اینم از شیرینی تارت نارگیلی و گردویی که خیلی خوشمزه و شیک و مجلسیه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه تارت نارگیلی و گردویی

برای تهیه خمیر تارت

  • کره ۲۴۰ گرم
  • پودر قند ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
  • آرد سفید ۴۵۰ گرم (سه لیوان)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • واتیل ۱/۴ قاشق چای خوری

برای مواد داخل

  • سفیده تخم مرغ ۶ عدد (۲۰۰ گرم)
  • پودر قند ۲۰۰ گرم (حدود یک و یک چهارم لیوان)
  • آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر نارگیل ۱۰۰ گرم (حدود یک لیوان)
  • پودر گردو ۱۰۰ گرم (حدود یک لیوان)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور پخت تارت نارگیلی و گردویی با پیمانه لیوان

طرز تهیه تارت نارگیلی و گردویی

کره همراه با پودر قند الک شده رو با هم ترکیب کردم و با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. تخم مرغ ها رو اضافه کردم و کمی زدم. وانیل ریختم.

سپس آرد سفید الک شده رو کم کم اضافه کردم. آرد زیادی نریزید که لطافت از ببن میره. خمیر لطیفی به دست میاد. نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم.

در این فاصله رفتم سراغ مواد داخل. سفیده تخم مرغ رو با همزن شروع به زدن کردم تا کمی پفی بشه و بعد پودر قند الک شده رو به تدریج اضافه کردم تا حالت مرنگی بشه.

آرد رو اضافه کردم و کمی وانیل ریختم. همزن رو کنار گذاشتم. من می خواستم دو نوع بشه تقسیم به دو قسمت مساوی کردم.

به یکی پودر نارگیل وبه دیگری پودر گردو ریختم . میشه نصف نکرد و کلش رو نارگیل یا گردو ریخت.

خمیر بعد از استراحت بین دو تا نایلون باز کردم به قطر ۳ میلی. بعد از قالب ریز استفاده کردم و خمیر رو داخل قالب پهن کردم. داخل سینی چیدم و با چنگال کف خمیر سوراخ ایجاد کردم.

از مواد نارگیلی و گردویی داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل خمیر پر کردم.

داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم.

بعد از پخت روشون کمی عسل رقیق شده زدم و پودر پسته ریختم و خنک شد از قالب خارج کردم.

نکات مهم و فوت و فن های پخت تارت نارگیلی و گردویی

  • با مقدار مواد بالا حدودا ۶۵ عدد شیرینی ، به وزن حدود ۱۲۰۰ گرم میشه.
  • بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید.
  • ماندگاری توی ظرف درب بسته حدود دو هفته می باشد.
  • روغن جامد رو جایگزین کره نکنید.

طرز تهیه تارت نارگیلی با سفیده تخم مرغ

تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. تارت نارگیل یک شیرینی خوشمزه و خوش عطر برای پذیرایی نوروز هست.

مواد لازم برای رویه نارگیلی:

  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد برنج ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل چرب ۱/۵ پیمانه
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۱ قاشق چایخوری

خمیر تارت:

  • آرد ۲ پیمانه
  • کره سرد و خرد شده ۱۰۰گرم
  • پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر سرد ۱سوم پیمانه
  • نمک یک پینچ

طرز تهیه:

ابتدا رویه نارگیلی رو آماده میکنیم. همه مواد رویه نارکیلی را بجز آبلیمو رو داخل قابلمه ریختم و مخلوط کردم در حد یکدست شدن هم میزنیم حالا مواد رو روی حرارت ملایم گذاشته و تا زمانی که شکر حل بشه فقط گرم می کنیم حواستون باشه سفیده نبنده.

در آخر آبلیمو رو اضافه کرده و مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک بشه.

برای تهیه خمیر تارت، آرد رو داخل یه ظرف مناسبی ریخته و نمک و پودر قند رو اضافه میکنیم حالا کره سرد و خرد شده را افزوده و با پشت چنگال له کرده تا به خورد آرد بره وقتی کمی مخلوط شد کم کم شیر رو بهش اضافه کردم و با نوک انگشت مخلوط کردم تا حالت خمیری بگیره دقت کنید زیاد ورز ندید که خمیر به روغن نیافته.

خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت یکساعت در یخچال استراحت می دهیم.

بعد از استراحت، خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده به قطر حدودی ۲ الی ۳ میلیمتر باز کرده و با کاتر گرد برش میزنیم، خمیر برش خورده را داخل قالب های تارت گذاشته و کمی فشار داده تا کاملا در قالب جا بگیرد.

از مواد نارگیلی آماده شده برداشته و روی خمیر میگذاریم.

تارت ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت حدودی ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار میدهیم

برای اینکه روی تارت ها هم کمی رنگ بگیرد گریل را روشن میکنیم.
میتونید وقتی تارت ها را از فر خارج کرده و وقتی گرم هست روی اونها با برس عسل رقیق شده بزنید و کمی پودر پسته بپاشید.


روش دوم

طرز تهیه تارت نارگیلی

مواد لازم

  • کره : ۷۵ گرم
  • پودر قند : ۳ ق غذاخوری
  • آرد : ۱۳۵ گرم ( از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر)
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • وانیل : ۱/۴ ق مرباخوری

برای رویه نارگیلی :

  • پودر نارگیل چرب : ۷۵ گرم (از یک لیوان یک ق غذاخوری کمتر )
  • شکر : ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع : ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
  • سفیده تخم مرغ : ۲ عدد (حدودا ۷۰ گرم)
  • آرد : ۱ ق غذاخوری
  • آبلیمو : نصف ق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا برای خمیر، کره و پودرقند رو باهمزن مقداری میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد زرده و وانیل رو اضافه کرده و دوباره کمی میزنیم. سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم تاحدی که خمیر بدست نچسبه. ممکنه آرد کمتر یا بیشتر بخواد. خمیر رو زیاد ورز ندین که به روغن نیفته. حالا خمیر رو درون کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.

برای رویه، همه مواد بجز آرد رو درون ماهیتابه ریخته و مخلوط میکنیم. بعد روی حرارت ملایم مثل شعله ای که برای دم کشیدن برنج استفاده میکنیم قرار داده و هم میزنیم تا حس کنیم دونه های شکر درون مواد حل شده و زیر قاشق یا بین دو انگشت حس نمیشن.

به این عمل، داغ زدن میگن و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشه. حرارت باید خیلی ملایم باشه که مواد فقط گرم بشه و داغ نشه. بعد از روی حرارت برداشته و آرد رو اضافه کرده و وقتی یکدست شدن کنار میذاریم تا خنک بشه.

خمیر رو کمی ورز داده و بین دو کیسه فریزر نازک میکنیم. سپس با قالب دلخواهتون از خمیر قالب زده و درون سینی فر چرب شده میچینیم.

بعد مواد نارگیلی رو که خنک شده اند درون قیف ریخته و روی خمیرها پایپ میکنیم. سپس با انگشت خیس روی خمیرها میزنیم که روشون صاف بشه.

سینی رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم قرارداده و با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم. اگر روی شیرینی ها طلایی نشد یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روشون خوش رنگ بشه.

صبر میکنیم تا شیرینی ها خنک بشن بعد به دلخواه با عسل رقیق شده روی شیرینی ها زده و با پودر پسته تزیین میکنیم.

این مقدار مواد برای من ۱۹ عدد تارت شد. البته تعدادشون به سایز قالب و ضخامت خمیر بستگی داره.