تارت کیک کرمدار رو میتونید به عنوان یک دسر مدرن یا یک عصرونه دلچسب در نظر بگیرید. از طعم و مزه فوقالعادهای که داره هم نمیگم و فقط پیشنهاد میکنم که امتحانش کنید. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تارت کیک کرمدار نسکافه ای شکلاتی
برای تارت:
- ۱۰۰ گرم کره سرد خرد شده
- ۴۰ گرم پودر قند
- ۲ زرده تخم مرغ
- ۱۸۰ گرم (یک و نیم پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری)، آرد
- ۲۰ گرم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)، پودر کاکائو
- وانیل نوک قاشق چایخوری
برای کیک:
- ۲ تخم مرغ
- ۷۰ گرم (بیشتر از یک چهارم پیمانه)، شکر
- ۶۰ گرم (حدود نیم پیمانه)، آرد
- ۱۰ گرم (یک قاشق غذاخوری سرپر)، پودر کاکائو
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- ۱ قاشق چایخوری نسکافه
برای کرم:
- ۲ زرده تخم مرغ
- ۶۰ گرم (کمی بیشتر از یک چهارم پیمانه)، شکر
- ۲۰ گرم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)، نشاسته ذرت
- ۲۰۰ میلی لیتر (چهار پنجم پیمانه)، شیر
- نصف قاشق غذاخوری نسکافه
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- ۳۰۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته
آموزش روش تهیه تارت کیک کرمدار نسکافه ای شکلاتی
برای تارت، کره و پودر قند رو مخلوط کنین و زرده ها و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و بقیه موادو هم کم کم اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.
بعد خمیر رو با دست جمع کنین و داخل سلفون بذارین و ۳۰ دقیقه بذارین یخچال. بعد داخل قالب تارت ۲۴ سانتیمتری پهن کنین و با چنگال سوراخ کنین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید.
برای کیک، تخم مرغها، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود بعد بقیه مواد رو اضافه کنین و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید تا ترکیب شن.
بعد داخل قالب گالوانیزه ۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزین.
بعد از سرد شدن، از قالب دربیارین و کمی با شیر خیس کنین و داخل سلفون بذارین.
برای کرم، شیر و نسکافه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه ولی نجوشه، در کاسه مقاوم دربرابر حرارتی، زرده تا، شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنین و ترکیب شیر داغ رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ترکیب شن.
بعد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و روش سلفون بزارین تا حین سرد شدن پوسته نبندد و وقتی کاملا سرد شد، خامه قنادی فرم گرفته رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنید.
مقداری از کرم رو داخل تارت سرد شده بریزین و وسطش کیک رو بذارین بعد بقیه کرم رو بریزین و سطحش رو صاف کنین و یک ساعت یخچال بذارین و بعد با پودر کاکائو و دانه های قهوه، تزیئن کنین.