ته چین کباب تابه ای یه غذای مجلسی و شیک و خوشمزه هست که برای مهمونی انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای ته چین کباب تابه ای برای 5 نفر
- برنج چهار تا چهار و نیم پیمانه
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز درشت یک عدد
- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هر کدام یک قاشق چای خوری
- سماق یک قاشق مرباخوری
- گوجه فرنگی ٢ عدد درشت
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
مواد ته چین شامل
- زرده تخم مرغ سه عدد
- ماست غلیظ یک استکان سر پر
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- روغن ٣ قاشق غذاخوری
- نمک یک پنجم قاشق چای خوری
دستور پخت ته چین كباب تابه اي با گوشت چرخ كرده
برای شروع ابتدا پیاز را رنده کرده و اب انرا میگیریم و با گوشت مخلوط کرده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و سماق را اظافه میکنیم و ورز میدهیم تا کاملا چسبندگی پیدا کند.
سپس در ماهیتابه ایی پنج قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و میگزاریم داغ شود و مخلوط گوشت را پهن کرده و کاملا صاف مینماییم.
در ماهیتابه را گذاشته و با شعله کم و ده تا دوازده دقیقه طول میکشد تا سرخ شود. اکنون کباب تابه ایی را برش زده و پشت و رو میکنیم و سه عدد گوجه رنده شده را با یک قاشق غذاخوری رب مخلوط کرده و با کمی نمک و روی کباب تابه ایی پهن میکنیم ده تا دوازده دقیقه دیگر با در بسته و شعله ملایم طول میکشد تا اماده شود.
طرز تهیه ته چین: سه عدد زرده تخم مرغ را با چنگال زده و بعد ماست و روغن را اضافه کرده و بعد زعفران را ریخته و با کمی نمک هم میزنیم. ماست باید شیرین باشد.
برنج را آبکش کرده ویک سوم آن را وقتی خنک شد قاطی مایه ته چین میکنیم.
حالا قابلمه ایی روی اجاق گزاشته و پنج قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و برنج مخلوط شده با مایع ته چین را کف قابلمه پهن کرده و کاملا آن را صاف کرده و یک کفگیر برنج سفید روی این مواد ریخته و کباب تابه ایی ها را روی برنج میچینیم.
در قابلمه دم کنی گذاشته و پنج دقیقه با شعله زیاد و سپس با شعله کم میگذاریم دم بکشد پنجاه تا شصت دقیقه زمان لازم است.
یک سوم استکان آب داغ وقتی برنج را به دم گذاشتیم دور دیگ میدهیم.
برنج آب کش شده را که روی مخلوط تخم مرغ میریزیم حتما باید خنک باشد در غیر اینصورت مایع ته چین ترش میشود.