ته انداز مرغ زعفرانی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که هم طعم عالی داره و هم عطر فوق العاده. با درست کردن این ته انداز مرغ بوی عطر زعفران و کره تمام فضای خونه رو پر میکنه. پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید عالیه.

من همیشه ته انداز مرغ مجلسی رو با فیله مرغ درست می کنم. شما می توانید از سینه مرغ یا ران مرغ هم استفاده کنید فقط اگر خواستید از ران مرغ استفاده کنید حتما بزارید مرغ پخته بشه.

نکته مهمی که در تهیه ته انداز مرغ باید بهش توجه کنید اینه که حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و شعله هم باید کم باشه چون زود می سوزه.

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی با فیله مرغ

  • فیله مرغ ۱۲ عدد
  • برنج ۳ پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده غلیظ
  • نمک وفلفل به مقدارلازم

دستور پخت ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی با فیله مرغ

طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی با فیله مرغ

برای شروع ابتدا به فیله های مرغ پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زعفران دم کرده غلیظ بزنید تا طعم دار بشه. سپس ۱۲ ساعت بذارید داخل یخچال تا فیله ها مزه دار بشن.

بعد از طعم دار شدن مرغ، برنج را آبکش کنید داخل قابلمه تفلون روغن بریزید پیازها رو ازفیله خوب جدا کنید. (چون اگه پیاز روی فیله ها بمونه زود میسوزه) سپس فیله روکف قابلمه بچینید. حالا پیازها را روی فیله ها بریزید که با آب پیاز و رعفران مرغ پخته بشه.

برنج را به دو قسمت تقسیم کنید زعفرانی و ساده. برنج زعفرانی روی مرغ ها بریزید با یک قاشق سطح برنج را صاف کنید و بعد برنج ساده را روش بریزید دم کنی رو بزارید شعله پخش کن روی گاز قرار دهید و بعد قابلمه رو روش بگذارید.

تاکید می کنم حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و حتما با شعله کم پخته بشه.

وقتی برنج دم کشید کره را آب کنید و روی برنج بدید. عطر این غذا آدم رو مجنون میکنه و تمام فضای خانه را بوی زعفران و عطر کره پر میکنه.

نوش جان