ترافل شکلاتی سوئیسی با بیسکویت پتی بور یه شکلات عاااالی بدون کره و بدون تخم مرغ!
این ترافل شکلات سوئیسی بی نهایت خوشمزه و عالی، پای ثابت مهمونی هاست. اصل دستور، کره و زرده تخم مرغ خام داشت تغییرش دادم و راستش طعمش خیلیم خوشمزه تر شد.
مواد رو در قالب های کوچولو شکل دادم. با این مواد، 32 شکلات ستاره ای داشتم. پودر قند 30 گرم میریزم چون دوست دارم ته مزه تلخ داشته باشه.
مواد لازم برای تهیه ترافل شکلاتی سوئیسی با بیسکویت پتی بور
- شکلات تخته ای 100 گرم
- پودر قند 3 قاشق سوپ خوری (45 گرم)
- بیسکویت پتی بور 2 پیمانه ریز شده (170 گرم)
- گردوی خرد شده نصف پیمانه (50 گرم) میتونید بجای گردو، از پسته، فندق یا بادام استفاده کنید
- نسکافه 1 قاشق چای خوری (اگر شکلات تلخ استفاده کردید نسکافه روحذف کنید)
- پودر کاکائو 10 گرم (1 قاشق سوپ خوری)
- روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
- کافی میت 1/2 پیمانه (60 گرم)
طرز تهیه ترایفل شکلاتی سوئیسی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا پودر قند، پودر کاکائو و نسکافه الک و در ظرفی با روغن مایع با قاشق مخلوط شود.
اگر نسکافه ندارید، مقدار نسکافه را به پودر کاکائو اضافه کنید.
شکلات تخته ای ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید.
به ترتیب کافی میت، گردو و بیسکویت پتی بور را ریخته و با قاشق، سپس با دست مخلوط کنید.
ذره ذره شیر اضافه کنید تا مخلوط منسجم شود.
از مواد ترافل هایی اندازه گردو درست کرده و در پودر نارگیل، کنجد، پودر کاکائو، پودر پسته و … بغلطانید.
ترافل ها رو در یخچال بگذارید تا سفت تر بشن.
نوش جان
نکــــات:
- بجای روغن مایع در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری کره آب شده بریزید.
- کافی میت، پودری هستش که همراه قهوه مصرف میشه و با کافی میکس تفاوت داره.
- اگر نسکافه ندارید، مقدار نسکافه را به پودر کاکائو اضافه کنید.
- شیر ذره ذره اضافه بشه برای منسجم کردن مواد.