کیک سورپرایز با اسمارتیز بدون فر خوشمزه و ارزون! فقط با یه قابلمه کیک سوپرایز درست کن! برای این کیک نیازی به قالب میان تهی و فر نداری، بریم درستش کنیم!
مواد لازم برای تهیه کیک سورپرایز با اسمارتیز بدون فر
(قطر قابلمه من ۱۹ سانته)
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ لیوان
- وانیل نوک قاشق چای خوری (وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری)
- ماست دو سوم لیوان (یا شیر، با ماست بهتره)
- روغن مایع یک سوم لیوان
- گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری به دلخواه
- آرد سفید ۲ لیوان
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- اسمارتیز به میزان لازم
برای گاناش
- شکلات تخته ای یا سکه ای ۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
دستور پخت کیک سورپرایز با اسمارتیز بدون فر در قابلمه
روی حرارت ملایم شعله پخش کن بذارین و بذارین یه ربع گرم شه. کف و دیواره های قابلمه رو چرب کنین، یه کاغذ روغنی بندازین، دور یه شیشه سس یا مربای تمیز رو هم چرب کنین، داخلش رو با حبوبات یا سنگ تمیز پر کنین و بذارین وسط قابلمه.
برای کیک، تخم مرغ، وانیل و شکر رو ۷ تا ۸ دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، بهش روغن، ماست و گلاب اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید، بعد آرد و بیکینگ پودری که از قبل ۳ بار الک کردین رو طی ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک ترکیب کنین.
مواد رو داخل قابلمه به صورت یکسان پخش کنین و با دمکنی بذارین روی شعله پخش کن حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزه. قبل ۴۰ دقیقه درب قابلمه رو باز نکنین که پف کیک نخوابه.
بسته به جنس قابلمه تون ممکنه این زمان طولانی تر هم بشه. با خلال دندون تست کنین اگه کیک بهش نچسبید یعنی پخته.
داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده، داخل قالب میان تهی هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه.
وقتی کیک پخت بذارین با درب بسته چند دقیقه بمونه که پفش نخوابه بعد که از داغی افتاد شیشه رو به آرومی از وسطش بردارین و کیک رو روی توری فلزی بذارین که کاملا خنک شه. بعد که خنک شد داخلشو با اسمارتیز پر کنین.
برای گاناش خامه رو روی بخار کتری گرم کنین، بعد بهش شکلات تخته ای اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست شه، از داغی که افتاد بریزین رو کیک.
نوش جان