این کیک اشتروسل باید یا داخل قالب کف جدا درست شه یا داخل قالب معمولی ولی از قبل کاغذ روغنی بلند بگیرید که با کشیدن لبه های کاغذ کیک را خارج کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک اشتروسل
مواد لازم برای فیلینگ گیلاس
- گیلاس تازه و یا یخ زده حدودا ۴۰۰ گرم
- شکر یک دوم پیمانه
- آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری
- پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
- آب یک چهارم پیمانه (اگر گیلاس یخ زده استفاده میکنید آب رو حذف کنید)
مواد لازم برای اشتروسل بادام
- شکر قهوه ای روشن دو سوم پیمانه
- شکر سفید یک چهارم پیمانه
- آرد همه منظوره یک پیمانه
- کره ۱۱۴ گرم (کاملا سرد و خرد شده به قطعات کوچک)
- پرک بادام یک دوم پیمانه
مواد لازم برای کیک
- شکر سفید یک چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
- کره ۱۱۴ گرم
- تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
- وانیل یک قاشق چایخوری
- اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری
- روغن مایع سه ق.غذاخوری
- خامه ترش سه چهارم پیمانه
- آرد همه منظوره ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم ق.چایخوری
(همه مواد کیک به دمای محیط رسیده باشند)
پودر شکر برای روی کیک
دستور پخت کیک اشتروسل گیلاس و بادام
همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و اجازه بدید ۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا سرد شود
کرامبل
همه مواد خشک به جز پرک بادام را با کره سرد کاملا یخچالی با سرانگشتان ترکیب کرده تا شبیه خرده نان ولی در تکه های درشت شود با پرک بدان مخلوط کنید و داخل یخچال استراحت دهید
کیک
قالب گرد ۲۲-۲۳ سانت یا قالب مربع ۲۲ در ۲۲ را کاغذ روغنی بیاندازید. کره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا روشن و حجیم شود (مرحله کرمینگ)
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده بین هر تخم مرغ چند ثانیه هم بزنید سپس تخم مرغ بعدی وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید.
بعد روغن مایع و خامه ترش را اضافه کرده و چند ثانیه هم بزنید و همزن را کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کرده و فولد کنید.
یک سوم از مواد کیک را داخل قالب ریخته صاف کنید. فیلینگ گیلاس خنک شده را روی آن بریزید. (از اطراف ۲ سانت فاصله بگذارید)
مابقی مواد کیک را ریخته و روی آن را با استروسل بپوشانید. قالب را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید استروسل روی کیک هم طلایی شود درون فر قرار دهید.
کمی که خنک شد از قالب خارج کرده و روی توری خنک کننده منتقل کنید. میتونید زمان سرو روی کیک را پودر شکر بپاشید.
نوش جان