استرامبولی گوشت و پنیر یک غذای ایتالیایی خوشمزه و متفاوت.
مواد لازم برای تهیه خمیر استرامبولی
- شیر یا آب ولرم ۴۰۰ میلی لیتر (یک و سه چهارم پیمانه منهای دو قاشق غذاخوری)
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه فوری ۳ قاشق چایخوری
- روغن مایع یا کره آب شده نیم پیمانه
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- سرکه سفید نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- آرد نانوایی (نان فانتزی) حدود ۶۲۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ اصلی استرامبولی
- پپرونی
- زیتون
- پنیر موزارلا یا … (بیشتر بهتر)
مواد لازم برای فیلینگ اصلی استرامبولی گوشت و پنیر ایتالیایی
- گوشت چرخ کرده
- رب
- پیاز و یک حبه سیر له شده
- نمک و فلفل سیاه
- فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز و پاپریکا و زیره و خیلی کم آویشن در آخر اضافه بشه
- قارچ و فلفل دلمه ای (اختیاری)
مواد لازم برای برای سس مارینارا
- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده سه و نیم پیمانه
- ۱-۲ حبه سیر له شده
- ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
- ۱ قاشق چایخوری پودر اورگانو (پونه کوهی)
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ حبه قند
طرز تهیه استرامبولی گوشت و پنیر ایتالیایی
برای سس، گوجه فرنگی های خرد شده را با روغن تفت دهید تا نرم شوند بعد سیر له شده را اضافه و مخلوط کنید بعد که کمی غلیظ شد، بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید و با بلندر پوره کنید و خواستید از صافی رد کنید تا دونه نباشه.
برای خمیر، شیر، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و درپوش بذارین تا ۱۰ دقیقه بمونه بعد بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد سه چهارم مقدار آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین بعد بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر جمع شه و باید چسبناک باشه، ۱۵ دقیقه ورز صحیح بدین تا کمتر بچسبه.
داخل کاسه ای بزرگ، که چرب کردین، بذارین و روشو بپوشونین تا ۱-۲ ساعت بماند تا حجمش دوبرابر بشه.
به دو قسمت تقسیم کرده و هرکدوم رو روی کاغذ روغنی که کمی آرد پاشیدین، تقریبا نازک و بشکل مستطیل باز کنین.
مواد دلخواه رو روش بریزین و سعی کنین از کناره ها چند سانتیمتر خالی بمونه. به کناره های خمیر، ترکیب تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه بمالین و مثل ویدیو خمیر رو از کناره ها روی مواد بیارین و رول کنین و داخل سینی بذارین و روشونو بپوشونین تا ۲۰ دقیقه استراحت کنن.
بعد روشون ترکیب زرده تخم مرغ و شیر بمالین و با چاقو خط بندازین و کمی پنیر پارمسان و جعفری بریزین و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه بپزین تا خوب سرخ شن.