استرامبولی گوشت و پنیر یک غذای ایتالیایی خوشمزه و متفاوت.


مواد لازم برای تهیه خمیر استرامبولی

  • شیر یا آب ولرم ‎۴۰۰ میلی لیتر (یک و سه چهارم پیمانه منهای دو قاشق غذاخوری)
  • شکر ‎۲ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری ‎۳ قاشق چایخوری
  • روغن مایع یا کره آب شده نیم پیمانه
  • نمک ‎۱ قاشق چایخوری
  • سرکه سفید نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ‎۱ قاشق چایخوری
  • آرد نانوایی (نان فانتزی) حدود ۶۲۰ گرم

‎مواد لازم برای فیلینگ اصلی استرامبولی

  • پپرونی
  • زیتون
  • پنیر موزارلا یا … (بیشتر بهتر)

‎مواد لازم برای فیلینگ اصلی استرامبولی گوشت و پنیر ایتالیایی

  • گوشت چرخ کرده
  • رب
  • پیاز و یک حبه سیر له شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز و پاپریکا و زیره و خیلی کم آویشن در آخر اضافه بشه
  • قارچ و فلفل دلمه ای (اختیاری)

مواد لازم برای ‎برای سس مارینارا

  • گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده سه و نیم پیمانه
  • ‎۱-۲ حبه سیر له شده
  • ‎۲-۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
  • ‎۱ قاشق چایخوری پودر اورگانو (پونه کوهی)
  • نمک و فلفل سیاه
  • ‎۱ حبه قند

طرز تهیه استرامبولی گوشت و پنیر ایتالیایی

استرامبولی گوشت و پنیر ایتالیایی
برای سس، گوجه فرنگی های خرد شده را با روغن تفت دهید تا نرم شوند بعد سیر له شده را اضافه و مخلوط کنید بعد که کمی غلیظ شد، بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید و با بلندر پوره کنید و خواستید از صافی رد کنید تا دونه نباشه.

برای خمیر، شیر، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و درپوش بذارین تا ۱۰ دقیقه بمونه بعد بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد سه چهارم مقدار آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین بعد بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر جمع شه و باید چسبناک باشه، ۱۵ دقیقه ورز صحیح بدین تا کمتر بچسبه.

داخل کاسه ای بزرگ، که چرب کردین، بذارین و روشو بپوشونین تا ۱-۲ ساعت بماند تا حجمش دوبرابر بشه.

به دو قسمت تقسیم کرده و هرکدوم رو روی کاغذ روغنی که کمی آرد پاشیدین، تقریبا نازک و بشکل مستطیل باز کنین.

مواد دلخواه رو روش بریزین و سعی کنین از کناره ها چند سانتیمتر خالی بمونه. به کناره های خمیر، ترکیب تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه بمالین و مثل ویدیو خمیر رو از کناره ها روی مواد بیارین و رول کنین و داخل سینی بذارین و روشونو بپوشونین تا ۲۰ دقیقه استراحت کنن.

بعد روشون ترکیب زرده تخم مرغ و شیر بمالین و با چاقو خط بندازین و کمی پنیر پارمسان و جعفری بریزین و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه بپزین تا خوب سرخ شن.