اگه تو فصلی هستید که به توت فرنگی تازه دسترسی دارید، این دسر لیوانی توتفرنگی ترکیه ای با محلبی و خامه رو امتحان کنید، خیلی خوشمزه و شیک و مجلسیه!
لیوان استفاده شده برای اندازه گیری مواد اولیه 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی هست.
مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی با خامه و بیسکویت پتی بور
- توتفرنگی
- 1 لیتر شیر
- 2 قاشقغذاخوری سرپر آرد (30 گرم)
- 2 قاشقغذاخوری سرپر نشاسته ذرت (35 گرم)
- 1 لیوان شکر
- 1 عدد زرده تخممرغ
- 1 خامه صبحانه
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
- 2 پاکت بیسکوییت آسیاب شده و پودر شده (بیسکویبت لوتوس یا بیسکوییت پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه هم میشه استفاده کرد)
برای سس توتفرنگی
- 300 گرم توتفرنگی فریز شده (2 الی 2 و نیم لیوان)
- نصف استکان آب (یک چهارم پیمانه)
- 3 قاشقغذاخوری شکر
- 1 تا 2 قطره آب لیمو
- 1 قاشقمرباخوری سر پر نشاسته + 3 قاشقغذاخوری آب برای حل کردن آن
طرز تهیه دسر توت فرنگی ترکیه ای با محلبی و بیسکویت و خامه صبحانه

برای شروع ابتدا آرد، نشاسته، شکر و زرده تخممرغ را داخل قابلمه مناسبی بریزید، شیر را هم کمکم بریزید همزمان با همزن دستی هم بزنید. اگر به اینصورت عمل کنید به هیچ وجه گلوله نمیبندد.
سپس روی اجاق بذارید و تا وقتی به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید. وقتی جوشید، وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه با حرارت متوسط هم زده بپزید.
محلبی پخته شده را کنار بذارید تا خنک شود. هرازگاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
وقتی محلبی ولرم شد 2 دقیقه با همزنبرقی هم بزنید. 1 پاکت خامه صبحانه را داخل محلبی بریزید، با همزنبرقی 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
برای سس توتفرنگی، توتفرنگیهای یخ زده را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس داخل قابلمه بریزید شکر و آب را اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید منتظر شوید یخ توتفرنگیها باز شود.
داخل ظرف دیگری نشاسته و آب را مخلوط کنید. ترکیب نشاسته را به آرامی داخل توتفرنگیهایی که یخشان باز شده بریزید از طرفی هم بزنید. سس توتفرنگی را با دقت بدون اینکه توتفرنگیها له شوند با هم زدن بپزید.
کف لیوانهای سرو یک و نیم قاشقغذاخوری بیسکوییت بریزید. محلبی را تا نصف لیوانها بریزید. روی آن سس توتفرنگی را ریخته بقیه محلبی را هم روی آن بریزید، روی آن پودر بیسکوییت اضافه کرده و با توتفرنگی تزئین کنید.
نکته: اگر نمی خواهید از خامه استفاده کنید، وقتی محلبی ولرم شد میتوانید 1 پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید. (75 گرم ، همان پودر خامه است) اگر قوام آن زیاد غلیظ بود شیر سرد اضافه کنید. به این شکل خیلی خوب میشود.