قرابیه استارباکس ترکیه ای (Starbucks Kurabiye) یک گزینه عالی برای شیرینی های عید شما با طعم گردو و شکلات و دارچین خیلی هم سریع و راحت تهیه میشه. حتما امتحان کنید. بافتش هم ترد و نرم هست.


مواد لازم برای تهیه قرابیه استارباکس ترکیه ای

  • 150 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 100 گرم پودر قند (حدود 1 لیوان)
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
  • 300 گرم آرد (حدود 3 لیوان)
  • 1 قاشق مرباخوری دارچین
  • 1 استکان پسته (پشته خرد نمیشود)
  • نصف لیوان چیپس شکلات
  • حدود 1 لیوان گردوی درشت خرد شده (میتوانید با دست خرد کنید)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی


دستور پخت تهیه قرابیه استارباکس ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه استارباکس ترکیه ای
ابتدا کره و زرده تخم مرغ را با همزن دستی یا همزن برقی هم بزنید. پودر قند را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آب، دارچین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و با دست ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

به اندازه ای ورز بدید که آرد مخلوط شود و خمیر یکدستی شود. وقتی خمیر آماده شد، شکلات، پسته و گردو را اضافه کنید و کمی ورز بدید.

خمیر را روی سلفون بذارید و شکل رول بدید و با سلفون محکم بپیچید. قطر رول حدود 3 تا 4 سانتی متر باشد.

حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فریزر بذارید. سپس از فریزر بیرون آورید و با چاقو به ضخامت 1 سانت برش بزنید.

قرابیه های برش زده را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 160 درجه فن دار حدود 12 تا 13 دقیقه بپزید.

میتوانید بعد از رول کردن خمیر برای مدت زیاد داخل فریزر نگه دارید و هر وقت لازم داشتید بیرون آورید و 5 تا 10 دقیقه بعد برش بزنید.

این قرابیه استارباکس بوی شگفت انگیزی دارد و یک قرابیه فوق العاده در کنار قهوه است.

نکته: بهتره 15 دقیقه قبل از تهیه قرابیه مواد رو در دمای محیط قرار بدید. همچنین در صورت تمایل می تونید خمیر قرابیه رو تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.