سالاد اسفناج و انار و پنیر یه پیش غذای ساده و خوشمزه است که برای شب یلدا انتخاب خیلی مناسبیه.
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و انار و پنیر
- اسفناج نیم کیلوگرم
- انار بزرگ 1 عدد
- مغز گردو 5 عدد
- پنیر صبحانه 150 گرم
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- سرکه 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و گردو مرحله به مرحله
مرحله اول، آماده کردن اسفناج
برای درست کردن سالاد اسفناج بهتره که از بیبی اسفناج استفاده کنید. اسفناج رو شسته و ضد عفونی کنید و داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی اسفناج گرفته بشه. اگه از بیبی اسفناج استفاده میکنید، نیازی به خرد کردن نیست، در غیر این صورت برگ های اسفناج رو کمی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
مرحله دوم؛ خرد کردن گردو
مغز گردو رو خرد کنید به طوری که زیر دندون احساس بشه. سپس گردوی خرد شده رو داخل ظرف سالاد بریزید.
مرخله سوم، اضافه کردن انار
انار رو دون کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
مرحله چهارم، آماده کردن سس سالاد
برای آماده کردن سس، روغن زیتون، رب انار، سرکه، نمک و فلفل رو داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن. سپس سس رو به سالاد اضافه کنید و سالاد رو هم بزنید تا سس به طور کامل با سالاد مخلوط بشه.
مرحله پنجم، اضافه کردن پنیر
پنیر فتا رو به صورت مکعبهای کوچک خرد کنیدو روی سالاد بریزید. سالاد رو داخل یخپال بذارید و یک ساعتت زمان بدید تا سس به خورد سالاد بره و سپس سالاد رو نوش جان کنید.