اگه قصد دارید تا یه سوپ جو پوست کنده رستورانی و حرفه ای درست کنید این دستور پخت سوپ جو پوست کنده با رب رو امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه سوپ جو پوست کنده با رب

  • جو پوست کنده 200 گرم (حدودا 1 پیمانه سرخالی)
  • سینه مرغ یک عدد
  • هویج دو عدد
  • کرفس و هویج و پیاز برای درست کردن استاک مرغ
  • آب مرغ ۲ لیوان (میتونید از قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید)
  • جعفری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • آب معمولی 6 تا 8 لیوان

طرز تهیه سوپ جو پوست کنده رستورانی با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ جو پوست کنده با رب گوجه فرنگی
برای شروع ابتدا سینه مرغ رو به همراه یه بوته پیاز و دو ساقه کرفس و یه بوته هویج بذارید بپزه مقدار آب مرغ رو بیشتر بریزید که برای سوپ نیاز داریم.

سپس جو پوست کنده رو خوب بشورید و از شب قبل خیس بدید.

در ادامه جو پوست کنده رو بریزید داخل قابلمه و هویج ریز نگینی خرد شده رو بهش اضافه کتید با مقداری آب بذارید رو حرارت تا بپزه.

تو این فاصله که جو و هویج داره میپزه اگه سینه مرغ پخته بود از آب بکشید بیرون آب مرغ رو از صافی رد کنید که نیاز داریم مرغ رو ریش ریش خورد کرده بذارید کنار.

برید سر وقت سوپمون، وقتی چک کردید ترکیب جو و هویج پخته بود حالا آب مرغ رو به سوپ اضافه کنید و اجازه بدید یکی دو ساعته دیگه ریز ریز بجوشه.

بعد تیکه های مرغ ریش ریش شده رو به سوپ اضافه کنید و بذارید باز ریز ریز بجوشه.

داخل یه ماهیتابه کوچیک پیاز نگینی ریز خرد شده رو بریزید و تفت بدید پیاز رو با کره تفت بدید خیلی خوشمزه تره. بعد که پیاز تفت خورد حالا رب گوجه رو اضافه و با هم کمی تفت بدید حالا این مخلوط رب و پیاز رو به سوپ اضافه کنید و هم بزنید نمک و فلفل سوپ رو تنظیم کنید و تو نیم تا یک ربع آخر جعفری خرد شده رو هم اضافه کنید.

برای اینکه سوپمون حسابی جا افتاده میشه و فوق العاده خوشمزه بشه، تقریبا چهار تا پنج ساعت زمان میبره. میتونید با آبلیموی تازه سرو کنید.

نوش جونتون.

نکات مهم

  • برای یه سوپ جو به خاطر داشته باش اول جو رو ۷ تا ۸ ساعت باید بزاری خيس بخوره.
  • نکته بعدی اینکه به ازای هر پیمانه جو خیس خورده ما به ۶ تا ۷ پیمانه آب احتیاج داریم با شعله کم جو خوب بپزه و بعد از یک تا یک نیم ساعت که خوب از هم پاشید موادی که آماده کردیم رو اضافه میکنیم.
  • نکته مهم اینه یک قاشق غذاخوری آرد سفید گندم همراه با رب گوجه اضافه کنی.
  • یادت باشه وقتی سوپ خوشمزه داری که رب گوجه کم باشه پس برای هر پیمانه جو یک قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه.
  • زرشک و جعفری رو نیم ساعت آخر اضافه کنید که عطرش بمونه و زرشک آب نشه آب مرغ رو اگه استفاده کردین توی سس نیاز نیست ادویه بزنید.