سوسه کباب سیکا یه غذای اصیل مازندرانی فوق العاده خوشمزه و لذیذ شبیه مرغ شکم پرِ که میتونی با این رسپی خیلی ساده و راحت درستش کنی و عاشقش بشی!

مواد لازم برای تهیه سوسه کباب شمالی

  • ۱ عدد سیکا (اردک)، مرغ یا خروس ریز زیر ۱ کیلو
  • ۲ تا پیاز درشت رنده شده
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • ۴ قاشق ترکیب سبزی معطر خشک (نعناع + جعفری + گشنیز + شنبلیله + تره + برگ سبز سیر + اوجی + اناریجه + زلنگ + سرسم)
  • ۴ قاشق گردوی ساییده شده
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه جات (نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + دارچین)
  • یخ ۲ لیوان

دستور پخت سوسه کباب شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوسه کباب شمالی
۱. خروس رو تمیز بشورید و خشک کنید.

۲. با ترکیب زردچوبه + نمک ماساژ بدید و ۱ ساعت تو یخچال استراحت بدید.

۳. پیاز رنده شده رو تو قابلمه بریزید سرخ کنید تا طلایی بشه سیر رو اضافه کنید و باز تفت بدید تا عطرش خارج بشه.

۴. گردوی ساییده شده رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه با شعله خیلی کم تفت بدید.

۵. سبزی معطر خشک و ادویه جات رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه.

۶. بعد رب انار و رب آلوچه رو اضافه کنید.

۷. در مرحله آخر به جای آب، یخ اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید و ۱ ساعت زمان بدید تا با شعله خیلی کم سُس حسابی جا بیفته و روغن پس بده.

8. مقداری از سس آماده شده رو داخل شکم خروس مزه دار شده بریزید و خروس شکم پر رو لابلای مواد سس قرار بدید و با در بسته اجازه بدید ۲ ساعت خوب بپزه و به روغن بیفته.

سوسه کباب خوشمزه و لذیذ ما آماده اس با کته معطر شمالی و سیرترشی و زیتون نوش جان کنید و لذت ببرید.

اگر سبزیجات محلی شمال رو در دسترس نداشتید از ترکیب نعناع + جعفری + گشنیز + تره + پونه و کمی شنبلیله استفاده کنید. نوش جان