سوسه کباب سیکا یه غذای اصیل مازندرانی فوق العاده خوشمزه و لذیذ شبیه مرغ شکم پرِ که میتونی با این رسپی خیلی ساده و راحت درستش کنی و عاشقش بشی!
مواد لازم برای تهیه سوسه کباب شمالی
- ۱ عدد سیکا (اردک)، مرغ یا خروس ریز زیر ۱ کیلو
- ۲ تا پیاز درشت رنده شده
- ۲ حبه سیر رنده شده
- ۴ قاشق ترکیب سبزی معطر خشک (نعناع + جعفری + گشنیز + شنبلیله + تره + برگ سبز سیر + اوجی + اناریجه + زلنگ + سرسم)
- ۴ قاشق گردوی ساییده شده
- رب انار ۲ قاشق غذاخوری
- رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه جات (نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + دارچین)
- یخ ۲ لیوان
دستور پخت سوسه کباب شمالی مرحله به مرحله
۱. خروس رو تمیز بشورید و خشک کنید.
۲. با ترکیب زردچوبه + نمک ماساژ بدید و ۱ ساعت تو یخچال استراحت بدید.
۳. پیاز رنده شده رو تو قابلمه بریزید سرخ کنید تا طلایی بشه سیر رو اضافه کنید و باز تفت بدید تا عطرش خارج بشه.
۴. گردوی ساییده شده رو اضافه کنید و ۲۰ دقیقه با شعله خیلی کم تفت بدید.
۵. سبزی معطر خشک و ادویه جات رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطرشون آزاد بشه.
۶. بعد رب انار و رب آلوچه رو اضافه کنید.
۷. در مرحله آخر به جای آب، یخ اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید و ۱ ساعت زمان بدید تا با شعله خیلی کم سُس حسابی جا بیفته و روغن پس بده.
8. مقداری از سس آماده شده رو داخل شکم خروس مزه دار شده بریزید و خروس شکم پر رو لابلای مواد سس قرار بدید و با در بسته اجازه بدید ۲ ساعت خوب بپزه و به روغن بیفته.
سوسه کباب خوشمزه و لذیذ ما آماده اس با کته معطر شمالی و سیرترشی و زیتون نوش جان کنید و لذت ببرید.
اگر سبزیجات محلی شمال رو در دسترس نداشتید از ترکیب نعناع + جعفری + گشنیز + تره + پونه و کمی شنبلیله استفاده کنید. نوش جان