این اسنک خرما یه دسر خوشمزه و خیلی مقوی و البته بدون شکر هست که برای ماه رمضان خیلی خیلی مناسبه. این اسنک فوق العاده عالی و خوش طعم هستش. درست کردنش بسیار راحته. مناسب ماه رمضان، مجالس و مهمونی ها همراه چای! امیدوارم که براتون مفید باشه.


مواد لازم برای تهیه اسنک خرما و گردو و کنجد

  • خرمای هسته گرفته 300 گرم
  • گردوی خرد شده 50 گرم
  • کنجد 20 گرم
  • پودر نارگیل 20 گرم
  • دارچین 1 قاشق چای خوری (میتونید کمتر بریزید)
  • کره 10 تا 30 گرم

چگونه اسنک خرما درست کنیم؟

طرز تهیه اسنک خرما و گردو و کنجد

خرمای هسته گرفته و کره را روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق فشار بدید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه.

اسنک خرمایی

بعد دارچین رو اضافه و مخلوط کنید.

اسنک خرما کنجد دارچین
حرارت را خاموش و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید.

اسنک خرما و گردو

در آخر گردو را بریزید.

اموزش اسنک خرما

همه مواد رو به طور کامل با هم مخلوط کنید.

دستور اسنک خرما

کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق، فشرده و صاف و یکدست کنید.

تهیه اسنک خرما

دسر را چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش رو بگیره.

اسنک با خرما

بهتره قبل از برش اسنک، اونو نیم ساعت هم توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز برش بزنید.

طرز تهیه اسنک خرمایی مرحله به مرحله با عکس اسنک خرما

نکات مهم تهیه اسنک خرما خانگی و خوشمزه

  • اگه در حجم بالا، اسنک خرمایی درست می‌کنید، ابتدا خرمای هسته گرفته رو از چرخ گوشت رد کنید.
  • در صورتی که مقدار کره رو 30 گرم بریزید، بعد از استراحت در یخچال، اسنک بهتر برش میخوره. اگر رژیمی دوست دارید، همون 10 گرم کره کافیه.