این اسنک خرما یه دسر خوشمزه و خیلی مقوی و البته بدون شکر هست که برای ماه رمضان خیلی خیلی مناسبه. این اسنک فوق العاده عالی و خوش طعم هستش. درست کردنش بسیار راحته. مناسب ماه رمضان، مجالس و مهمونی ها همراه چای! امیدوارم که براتون مفید باشه.
مواد لازم برای تهیه اسنک خرما و گردو و کنجد
- خرمای هسته گرفته 300 گرم
- گردوی خرد شده 50 گرم
- کنجد 20 گرم
- پودر نارگیل 20 گرم
- دارچین 1 قاشق چای خوری (میتونید کمتر بریزید)
- کره 10 تا 30 گرم
چگونه اسنک خرما درست کنیم؟
خرمای هسته گرفته و کره را روی حرارت ملایم تفت بدید. مرتب با پشت قاشق فشار بدید تا کاملا یکنواخت و پخته بشه.
بعد دارچین رو اضافه و مخلوط کنید.
حرارت را خاموش و پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید.
در آخر گردو را بریزید.
همه مواد رو به طور کامل با هم مخلوط کنید.
کف ظرف یا قالب دلخواه نایلون انداخته روی نایلون رو با برس چرب کنید. مواد رو ریخته با پشت قاشق، فشرده و صاف و یکدست کنید.
دسر را چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش رو بگیره.
بهتره قبل از برش اسنک، اونو نیم ساعت هم توی فریزر قرار بدید. بعد با چاقوی تیز برش بزنید.
نکات مهم تهیه اسنک خرما خانگی و خوشمزه
- اگه در حجم بالا، اسنک خرمایی درست میکنید، ابتدا خرمای هسته گرفته رو از چرخ گوشت رد کنید.
- در صورتی که مقدار کره رو 30 گرم بریزید، بعد از استراحت در یخچال، اسنک بهتر برش میخوره. اگر رژیمی دوست دارید، همون 10 گرم کره کافیه.