اسلایس باقلوا رشته ای یه شیرینی جذاب و خوشمزه که احتیاج به فر نداره! امیدوارم که این سلایس باقلوا رشته ای رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه اسلایس باقلوا رشته ای استانبولی
مواد لازم مرحله اول
- بیسکویت پتی بور پودرشده سه بسته
- پودرشکر یک سوم پیمانه
- هل یک قاشق غذاخوری
- پسته سالم یک دوم پیمانه
- شیرعسلی یک و یک دوم پیمانه
- عسل سه قاشق سوپ خوری
- کره سوپر طلایی ۵۰ گرم
طرز تهیه اسلایس باقلوا رشته ای بدون فر
برای شروع ابتدا پودر بیسکویت، پودر شکر، هل و پسته را باهم مخلوط و کنار گذاشته و سپس شیر عسل، عسل و کره راداخل ظرفی گرم کرده کم کم به مواداضافه میکنیم تا خمیر مناسبی به دست بیاد.
سپس خمیر به دست آمده را کف سینی ۲۵ در ۳۵ پهن کرده و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را خوب صاف میکنیم. قبل از اینکه خمیر را کف سینی پهن کنیم حتما کف سینی نارگیل پاشیده تا شیرینی موقع برش زدن جدا شود و یا اینکه کف سینی را با کمی آب خیس کنید و یک پلاستیک بندازین تا به کف سینی نچسبد.
مواد لازم مرحله دوم
- پودر نارگیل نیمه آسیاب شده سه پیمانه
- پودر شکر یک سوم پیمانه
- شیرعسلی یک و یک دوم پیمانه
- عسل سه قاشق سوپ خوری
- کره سوپر طلایی ۵۰ گرم
طرز تهیه
پودر نارگیل و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و سپس مواد شیر عسل را مانند مرحله اول گرم کرده و کم کم به مواد اضافه کرده تا خمیر مناسبی به دست بیاد. سپس خمیر را کف سینی بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله اول انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف و مرحله سوم را انجام میدهیم.
مواد لازم مرحله سوم
- پودر پسته زبر دو پیمانه
- پسته نگینی سالم یک پیمانه
- پودرشکر یک سوم پیمانه
- هل یک قاشق سوپ خوری
- شیرعسل یک ویک دوم پیمانه
- کره سوپرطلایی ۵۰ گرم
- عسل سه قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا پودر پسته و پسته نگینی شده و پودر شکر و هل را مخلوط کرده و مواد شیر عسلی را مانند مرحله اول و دوم آماده و به مواد اضافه کرده تا خمیر مناسبی به دست بیاد. خمیر به دست آمده را روی سطح شیرینی پهن و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف کرده و مرحله آخر را انجام میدهیم.
مواد لازم مرحله چهارم
- رشته شعریه دو بسته
- هل یک قاشق سوپ خوری
- شیرعسل یک و یک دوم پیمانه
- عسل سه قاشق غذاخوری
- کره سوپرطلایی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا عسل، کره و شیر عسل را با هم مخلوط و روی حرارت قرار داده. سپس رشته ها را خرد و سریع به مایع شیرعسلی اضافه و هم زده.
حالا مواد را روی سطح شیرینی ریخته و با لیستک همه جای شیرینی پهن می کنیم و سپس یک نایلون نازک روی شیرینی انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را خوب صاف و پرس میکنیم.
شیرینی آماده شده را به مدت ۶ ساعت داخل فریزر قرار داده، سپس بیرون آورده و به صورت مربع یا لوز برش میزنیم. هر لایه عسل و شیرعسل کم کم اضافه کنیدتا خمیر منسجم شود. (از مواد عسل و شیرعسلی که مخلوط میکنید برای هرلایه ممکنه اضافه بیاد.)