اینم طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رنده شده یا همون طرز تهیه سیب زمینی رشته ای بدون دستگاه که برای خیلی چیزها کاربرد داره از جمله بیف و چیکن استراگانف و انواع ساندویچ ها و …


مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رنده شده

  • 4 عدد سیب زمینی
  • آب سرد
  • چند تکه یخ
  • نمک روغن مخصوص سرخ کردن

روش تهیه سیب زمینی رشته ای بدون دستگاه

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رنده شده

سیب زمینی ها رو شسته و پوست گرفته و به صورت رشته ای درشت رنده میکنیم.

بهتره که به صورت رفت و برگشتی رنده نکنید و دستتون رو فقط از بالا به سمت پایین بکشید و بردارید و دوباره از بالا بکشید پایین.

سیب زمینی رنده شده رو به مدت یک ساعت داخل آب سرد و یخ قرار میدیم و پس از این مدت از آب خارج کرده داخل آبکش میریزیم و سپس داخل پارچه نخی میریزیم و کامل خشک میکنیم.

داخل روغن زیاد روی حرارت متوسط رو به زیاد سرخ میکنیم و پس از سرخ شدن نمک به آن اضافه میکنیم.

برای رنده کردن سیب زمینی ها از هر مدل رنده ای که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید فقط بهتره رنده زیاد درشت نباشه.

حتما بعد از رنده کردن سیب زمینی ها رو خوب بشورید تا نشاسته اضافیشون گرفته و آب سیب زمینی کاملا زلال و شفاف بشه.

برای ترد شدن سیب زمینیها حتما 1 ساعت سیب زمینی های رنده شده رو در مخلوط آب و یخ استراحت بدید و بعد آبکش کنید.

حتما بعد از آبکش کردن سیب زمینیها رو روی پارچه پهن کنید تا کاملا آب آنها گرفته بشه اگه سیب زمینیها رو خیس خیس توی روغن بریزید بهم میچسبن.

حجم روغنی که برای سرخ کردن استفاده کنید بهتره کم نباشه تا سیب زمینیها یکدست سرخ بشن در اینحالت اصلا لازم نیست سیب زمینی ها رو موقع سرخ شدن هم بزنید.

حتما اجازه بدید از قبل روغن با حرارت کم کاملا داغ بشه و بعد سیب زمینیه ا رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ دلخواه برسن.

اگه روغن خوب داغ نشده باشه سیب زمینی ها بهم میچسبن.

بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها رو روی دستمال آشپرخونه بریزید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد آماده استفاده ست.