شیرینی تر یخچالی بدون خامه، بدون تخم مرغ، بدون فر، با اینهمه کمالات دیده بودین؟ با چند قلم مواد ساده خودت راحت تو خونه میتونی یه شیرینی تر یخچالی بدون فر، بدون آرد، بدون تخم مرغ درست کنید!


مواد لازم برای تهیه شیرینی تر یخچالی بدون خامه (۱۰ تا ۱۲ عدد شیرینی تک نفره)

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان کمی کمتر
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری سرصاف
  • آرد قنادی ۲ قاشق سوپخوری
  • وانیل ۱/۴ ق چایخوری
  • کره ۲۰ گرم
  • بیسگوییت پتی بور ۲ بسته (کاکائو یا ساده سلیقه ای)
  • پودر ژله آلوورا ۱ بسته (یا میتونید نصف بسته ژله قرمز و نصف بسته ژله زرد استفاده کنید)
  • من ژله رنگی نداشتم بنابراین به ژله آلوورام رنگ خوراکی قرمز و زرد زدم
  • موز و توت فرنگی به مقدار لازم (یا هر میوه دیگه سلیقه ای)

دستور تهیه شیرینی تر یخچالی بدون خامه

طرز تهیه شیرینی تر یخچالی بدون خامه خوشمزه و مجلسی و شیک

برای شروع ابتدا شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد قنادی رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین.

نشاسته ذرت و آرد رو اول در ظرفی جدا با کمی شیر مخلوط کنید و بعد به بقیه شیر اضافه کنید. (برای جلوگیری از گلوله نشدن آرد در شیر)

مواد رو باید مداوم روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.

سپس حرارت رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه و مخلوط کنید.

اگه احساس کردین موادتون خیلی سفت شده میتونید خیلی کم شیر جوشیده اضافه کنید.

مواد وقتی از داغی بیفته سفتتر میشه.

غلظت مواد باید طوری باشه که رد قاشق روی مواد بیفته (اگه رقیق تر باشه شیرینی ها بعد از برش زدن تمیز در نمیان)

داخل ظرف مربعی یا مستطیلی رو کمی چرب کنید و پلاستیک فریزر بزارید (کناره های پلاستیک از قالب بیرون باشه)

یک ردیف بیسکوییت بچینید و بعد از مواد روی بیسگوییت بریزید.

همین ترتیب رو ادامه بدین (من ۴ ردیف بیسگوییت چیدم)

لایه آخر مواد بریزید و به مدت ۱ ساعت یخچال قرار بدین.

تو این فاصله ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط و بن ماری کنیدو بزارید کنار همدمای محیط بشه.

ظرفو از یخچال خارج کنید و روش میوه بچینید.

روی میوه ها از ژله آلوورا خنک شده بریزید.
ژله رو توی ۲ مرحله بریزید که میوه ها شناور نشن.

یک مقدار بریزید بزارید یخچال نیم بند بشه و مجدد بقیه رو بریزید و بزارید یخچال به مدت حداقل ۱۲ ساعت (من ۲۴ ساعت گذاشتم)

سپس با کمک پلاستیک از قالب در بیارید و با چاقوی تیز برش بزنید.

  • یادتون باشه چاقورو هربار تمیز کنید تا برش های تمیزی داشته باشین.
  • من تو ۲ تا قالب ۱۱ در ۱۷ سانت درست کردم.
  • میتونید روی میوه ها ژله آلوورا بریزید یا مثل من رنگ خوراکی به ژله آلوورا بزنید یا ژله رنگی استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی برشی کاکائویی خامه ای