شیرینی شو ترکیه ای یه مدل نون خامه ای خوشمزه و متفاوته که برای مهمونی‌ها و دورهمی‌ها انتخاب خیلی مناسبیه. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.

مواد لازم برای تهیه خمیر (شو):

  • ۱۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۱۰۰ میلی لیتر آب
  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • یک پنس نمک
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۳-۴ تخم مرغ همدمای اتاق
  • وانیل

مواد لازم برای تهیه کرم:

  • ۲ و نیم پیمانه شیر
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • ۳ زرده تخم مرغ
  • ۴ و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ پیمانه خامه قنادی
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

مواد لازم برای تهیه رویه ترد:

  • ۵۰ گرم کره
  • ۵۰ گرم شکر قهوه ای روشن
  • ۵۰ گرم آرد
  • پودر دارچین یا کاکائو (اختیاری)

دستور پخت شیرینی شو ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی شو ترکیه ای با رویه ترد و کرم دیپلمات وانیلی
برای رویه ترد، کره و شکر قهوه ای را هم بزنید تا خامه ای شود.

بعد آرد را اضافه و مخلوط کنین و خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی، با وردنه، به ضخامت ۲ میلیمتر پهن کنین و یک ساعت بذارین یخچال.

برای خمیر شو، داخل قابلمه ای، آب، شیر، کره، شکر و نمک را مخلوط کنید و وقتی جوشید، آرد را یکباره اضافه کنین و با لیسک یا قاشق چوبی خوب هم بزنین تا خمیر جمع شه بعد حدود ۱-۲ دقیقه روی حرارت ملایم بپزین.

خمیر رو پخش میکنین و بعد از اطراف میارین روی خمیر و اینجوری به اصطلاح خمیر رو داغ میزنین.

بعد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه بذارین وبا قاشق چوبی پخش کنین تا سریع به دمای اتاق برسه بعد تخم مرغهارو یکی یکی اضافه کنید و با پره خمیر زن همزن، هم بزنین. هرسری خوب هم بزنین.

تخم آخر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر شل نشه.

وانیل هم اضافه و مخلوط کنین.

روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، به اندازه حدود ۳ سانتیمتر، حتما با فاصله، بزنین. بعد از پخت پف میکنن.

خمیر ترد رو از یخچال دربیارین و با کاتر سه سانتیمتری ببرین و روی اونها بزارین و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید تا سرخ شن.

بعد از پخت کامل، فر رو خاموش کنین و لای در فر، یک قاشق چوبی بذارین و ۱۵-۲۰ دقیقه بذارین نون خامه ایها کاملا خشک شن و پفشون نخوابه. بعد از فر دربیارین تا کاملا خنک شن.

برای کرم، زردها، نشاسته ذرت و شکر رو هم بزنین و شیر داغ رو آرام آرام اضافه و مخلوط کنین و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و روش سلفون بزارین و ۳-۴ ساعت بزارین یخچال.

بعد دربیارین و خامه قنادی فرم گرفته رو کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین.

دو روش داره برا پرکردن نونها.

یا ببرین و وسطش نوتلا و کرم بدین یا اینکه زیرشو با چاقو ببرید و نوتلا و کرم پر کنین.

میتونین بجای کرم، از خامه قنادی فرم گرفته ساده، شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید.