نوبتیم باشه نوبت یه شیرینی خوشمزهست، از قیافشم خوشمزگی میباره! آره خودشه شیرینی شکر پاره بدون ارد سمولینا
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره بدون ارد سمولینا
- 3 عدد تخم مرغ (از یکی از زرده ها برای رومال استفاده کن)
- 1 پیمانه روغن
- 1 پیمانه شکر
- 1 بسته بیکینگ پودر (10گرم)
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- 4 پیمانه آرد
مواد لازم برای شربت:
- 3.5 پیمانه شکر
- 4.5 پیمانه آب
- چند قطره آب لیمو
دستور پخت شیرینی شکر پاره بدون آرد سمولینا
اول از همه شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بزارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو رو اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشونید. بعد بزارید خنک بشه.
تخم مرغ ، شکر و روغن رو با هم مخلوط کنید، مواد خشک رو الک و اضافه کن و خمیر رو ورز بدید، خمیر باید نرم باشه و به دست نچسبه.
همین که نرم شد دیگه آرد رو اضافه نکنید. از خمیر قطعاتی به اندازه ی زردآلو بردار و با دست بهش شکل بدید و روش رو صاف کنید.
بعد بزارش داخل سینی ای که کاغذروغنی کشیدید، یکم خمیر مایه به زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
بعد پنج دقیقه صبر کنید و روی شیرینی ها بمال و با چنگال بهش شکل بدید.
بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا بپزه و روش طلایی بشه.
شربت سرد رو روش بریزید و صبر کنید به خوردش بره، بعد بزاریدش داخل یخچال تا استراحت کنه و بعد سرو کنید. نوش جان
مقدار آرد بسته به اندازه تخم مرغ و آردی که استفاده می کنید، ممکنه متفاوت باشه. لطفا بیش از 3 لیوان رو با دقت اضافه کنید.