در این شیرینی شاه بلوط وجود نداره، اما یک ماده بسیار مخفی داره که بهش طعم شاه بلوط میده. هر کس ازش بخوره فکر می کنه شاه بلوطه.
بیاین که یک دستور بسیار مقرون به صرفه و خوشمزه تر تهیه کنیم. با چای عالی میشه. هرکس که امتحانش کنه، از طعمش بسیار شگفت زده خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی شاه بلوط
- لوبیا سفید (فاصوليا) آبپز 2 پیمانه
- 60 گرم کره
- 1 بسته وانیل (5 گرم)
- 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم)
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
برای مواد رویی
- 2 بسته شکلات شیری (80 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری فندق آسیاب شده
- 1 قاشق غذاخوری پسته
این دستور 26 تکه شیرینی بهت میده.
دستور پخت شیرینی شاه بلوط با لوبیا سفید
1- ابتدا لوبیاها رو بجوشون و آبش رو خالی کنید.
2- سپس آسیابشون کرده و پوره کن. کره رو اضافه کن و خوب مخلوط کنید.
3- در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزن تا کف کنه. سپس لوبیای له شده، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین رو اضافه کن و مخلوط کن تا به قوام برسه.
4- سپس مخلوط رو در یک ظرف پیرکس یا ظرف پخت متوسط بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 40-45 دقیقه بپزید.
5- پس از پخت از فر خارج کرده و با چنگال له و پوره کنید.
6- خوب لهش کنید تا عین خمیر بشه.
7- بعد از خنک شدن خمیر رو بردارید و 26 قسمت کن و بهش حالت مستطیلی بدید. همچنین می تونی بهش شکل گرد بدید. سپس بذار نیم ساعت در یخچال بمونه.
8- شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید.
همه تکه ها رو به شکلات آغشته کرده و روی کاغذ روغنی قرار بدید و در یخچال بذارید تا شکلات یخ بزنه.
9- به دلخواه تزیین و سرو کنید.
نوش جان.