شیرینی با آرد سبوس دار! آرد سبوس دار به خاطر داشتن مواد مغذی بسیار پیشنهاد میشه ولی در شیرینی هایی که در آن از کاکائو و قهوه و یا رنگ های خوراکی استفاده میشه مناسب تره چون رنگ تیره ای به خمیر میده و در این شیرینی ها خوشرنگ تر میشه!
مواد لازم برای تهیه شیرینی با آرد سبوس دار و روغن مایع
- شکر نصف لیوان
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- نمک یک پنس
- آرد سبوس ۲ لیوان
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی با آرد سبوس دار و روغن مایع
برای شروع ابتدا مایه خمیر را در نصف لیوان آب ولرم میریزیم و درب آن را میبندیم و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر ابتدا شکر روغن مایع را میریزیم بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و بعد آرد سبوس دار و پودر کاکائو و نمک و وانیل را که مخلوط کردیم را روی آن الک میکنیم.
خوب ورز میدهیم و داخل نایلون میریزیم با وردنه صافش میکنیم و نیم ساعت استراحت میدهیم و بعد کاتر دلخواه میزنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.
نوش جان