شیرینی رژیمی بدون شکر بدون کره و روغن جامد و بدون همزن! این شیرینی رژیمی با شیره خرما یک شیرینی عالی و خوشمزه است، با بافت کوکی مانند. مناسب برای افراد دیابتی یا کسانی که منع مصرف شکر و کره دارن. من با این مقدار مواد اولیه حدود 40 شیرینی کوچک داشتم. لطفا با ترازو اندازه بگیرید، پیمانه دقیق نیست.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رژیمی بدون شکر با شیره خرما
- آرد سفید 185 گرم(یک و یک سوم پیمانه منهای یک و نیم قاشق غذاخوری)
- تخم مرغ 20 گرم (یک سوم تخم مرغ بزرگ) تخم مرغ را در ظرفی شکسته، کمی هم بزنید و 20 گرم از آن را استفاده کنید
- وانیل کمی
- روغن مایع 50 گرم (یک چهارم پیمانه منهای نصف قاشق چای خوری)
- پودر کاکائو 15 گرم (یک و نیم قاشق غذاخوری)
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری (4 گرم)
- شیره خرمای غلیظ 200 گرم (دو سوم پیمانه)
- کنجد یا مغز گردو (دلخواه)
دستور پخت شیرینی رژیمی بدون شکر با شیره خرما
روغن مایع و شیره خرما را با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک و در چند مرحله اضافه کنید.
مواد چسبناک است اصلا آرد اضافه نکنید.
حالا به دو صورت میتونید عمل کنید:
1. مواد را در قیف یک بار مصرف ریخته و از مواد کم کم در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید بریزید.
2. روی ظرف را سلفون بکشید و سه ساعت در فریزر یا یک شب در یخچال استراحت دهید. مواد باید کامل سفت بشه. از خمیر گلوله های 15 گرمی برداشته (اندازه گردوی کوچک) گرد کرده، در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس کمی چرب کرده اید منتقل کنید.
روی مواد کمی کنجد بریزید یا یک نصف گردو بگذارید.
در فر گرم شده با دمای 180 حدود 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.
بعد از 15 دقیقه یه دونه دربیارید نصف کنید اگه پخته بود سریع سینی رو از فر خارج کنید.
بعد از پخت شیرینی ها نرم هستند دست نزنید تا خنک بشن و خودشون رو بگیرن. بیش از حد توی فر موندن، موجب خشک شدن شیرینی میشه.
میزان شیرینیش برای من عالی بود ولی اگر خیلی شیرین دوست دارید، پودر کاکائو را یک ق غ بریزید و بقیه اش رو به مقدار آرد اضافه کنید.
میتونید از پودر دارچین یا زنجبیل هم در شیرینی استفاده کنید.