شیرینی اتریشی از اون شیرینی‌های خوشمزه‌ست که تو دهن آب میشه. شیرینی اتریشی خونگی با طعم کره برای عید نوروز هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

  • مارگارين نرم ٢٠٠ گرم
  • آرد٢٥٠ گرم (١/٥ ليوان فرانسوي)
  • وانيل مايع ٣٠ قطره يا ١/٤ قاشق چای‌خوری وانيل شكري
  • نمك يك پنس
  • پودرقند الك شده ٨٠ گرم (١/٢ ليوان كمتر)
  • زرده ي تخم مرغ ٤ عدد
  • شكلات مايع براي تزيين

دستور تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

قبل از شروع فر برقي رو با دماي ١٥٠ درجه سانتی‌گراد و فر گازي رو با دماي ١٧٠ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و حدود بیست دقیه زمان بدید تا خوب گرم بشه.

برای شروع آرد و نمك رو مخلوط و يك بار الك کنید.

كره رو که ازقبل تو محيط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط كنيد و ٤ تا ٥ دقيقه با همزن بزنين تا سفيد و پوك بشه.

زرده ها رو با وانيل مخلوط كرده و به مواد اول اضافه کنید و در حد مخلوط كردن، با دور كند مخلوط كنين، آرد رو هم اضافه و سريع مخلوط كنين.

يك خمير نرم درست ميشه. در ادامه داخل قيف رو ماسوره ي شياردار گذاشته و مواد رو داخل قيف بريزين و روي سيني كاغذ شد بصورت u و يا w و يا يك خط بزنين

سپس سيني شيريني رو بذارين يخچال و سيني بعدي رو آماده كنين.

بعد سيني رو داخل فر بذارين.

به مدت ٢٠ تا٣٠ دقيقه زمان بدید تا بپزه. بعد از پخت و خنك شدن شيريني ها رو داخل شكلات ذوب شده بزنين و با پودر نارگيل تزيين كنين.

شيريني اتریشی ترد و نرم و خوشمزه ما آماده‌ست. نوش جونتون

نكات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی اتریشی

  • مايه شيريني رو قبل از فر١٠ دقيقه داخل يخچال بذارين.
  • خمير رو با دست درست نكنين، چون كره داره و اگر ورز بدين خراب ميشه.