شیرینی اتریشی از اون شیرینیهای خوشمزهست که تو دهن آب میشه. شیرینی اتریشی خونگی با طعم کره برای عید نوروز هم انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
- مارگارين نرم ٢٠٠ گرم
- آرد٢٥٠ گرم (١/٥ ليوان فرانسوي)
- وانيل مايع ٣٠ قطره يا ١/٤ قاشق چایخوری وانيل شكري
- نمك يك پنس
- پودرقند الك شده ٨٠ گرم (١/٢ ليوان كمتر)
- زرده ي تخم مرغ ٤ عدد
- شكلات مايع براي تزيين
دستور تهیه شیرینی اتریشی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
قبل از شروع فر برقي رو با دماي ١٥٠ درجه سانتیگراد و فر گازي رو با دماي ١٧٠ درجه سانتیگراد روشن کنید و حدود بیست دقیه زمان بدید تا خوب گرم بشه.
برای شروع آرد و نمك رو مخلوط و يك بار الك کنید.
كره رو که ازقبل تو محيط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط كنيد و ٤ تا ٥ دقيقه با همزن بزنين تا سفيد و پوك بشه.
زرده ها رو با وانيل مخلوط كرده و به مواد اول اضافه کنید و در حد مخلوط كردن، با دور كند مخلوط كنين، آرد رو هم اضافه و سريع مخلوط كنين.
يك خمير نرم درست ميشه. در ادامه داخل قيف رو ماسوره ي شياردار گذاشته و مواد رو داخل قيف بريزين و روي سيني كاغذ شد بصورت u و يا w و يا يك خط بزنين
سپس سيني شيريني رو بذارين يخچال و سيني بعدي رو آماده كنين.
بعد سيني رو داخل فر بذارين.
به مدت ٢٠ تا٣٠ دقيقه زمان بدید تا بپزه. بعد از پخت و خنك شدن شيريني ها رو داخل شكلات ذوب شده بزنين و با پودر نارگيل تزيين كنين.
شيريني اتریشی ترد و نرم و خوشمزه ما آمادهست. نوش جونتون
نكات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی اتریشی
- مايه شيريني رو قبل از فر١٠ دقيقه داخل يخچال بذارين.
- خمير رو با دست درست نكنين، چون كره داره و اگر ورز بدين خراب ميشه.