شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن رو براتون آوردم که هم خوشمزه و ترده و هم ساده پرطرفدار! بدون دردسر و بدون حتی روغن داغ و بدون استراحت در یخچال! از این ساده تر دیگه داریم! فقط همه نکات مهم رو براتون نوشتم که حتما رعایت کنید تا یه شیرینی نارگیلی درجه یک داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

  • پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۱۸۰ گرم حتماً الک شده سفیده تخم مرغ ۲ عدد هم دمای محیط
  • روغن مایع ۹۰ گرم
  • آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری برای براق شدن شیرینی

دستور تهیه شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

برای شروع ابتدا پودر قند و پودر نارگیل رو با قاشق مخلوط می‌کنیم. سپس سفیده تخم مرغ رو اضافه می‌کنیم و با همزن دستی ۴ الی ۵ دقیقه خوب مخلوطشون می‌کنیم.

حالا روغن مایعی که روی حرارت فقط ولرم شده نه داغ، کم کم به این مخلوط اضافه می‌کنیم دوباره ۵ دقیقه با همزن دستی خمیر شیرینی رو به هم می‌زنیم.

در آخر اگه دوست داشت یک قاشق چای‌خوری آب لیموی تازه به خمیر اضافه و مخلوط کنید حالا خمیر رو در قیف یکبار مصرف ریخته سر قیف را قیچی بزنید و در سینی که کاغذ نسوز انداختین به اندازه دلخواه با فاصله پایپ کنید.

سپس با انگشت مرطوب روی شیرینی رو کمی صاف کنید و در صورت تمایل کمی پودر پسته روی شیرینی ریخته و بفرستید داخل فر داغ از پیش گرم شده.

نکات مهم پخت شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن

  • پودر نارگیل حتماً از نوع چرب باشه وگرنه شیرینیتون خشک و بی‌کیفیت می‌شه.
  • پودر قند از نوع پودر قند آماده باشه که از لوازم قنادیا تهیه می‌کنید. اگر پودر شکر رو در خونه تهیه می‌کنید حتماً از الک ریز ردش کنید.
  • شکر استفاده نکنید شیرینی خراب میشه.
  • دمای فر برقی ۱۶۰ درجه.
  • فرگازی ۱۸۰ درجه و ۱۵ دقیقه قبل فر روشن و گرم بشه.
  • زمان پخت بستگی به اندازه شیرینی و گرمای فر شما داره. از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.
  • اگر بذارید روی شیرینی کاملاً طلایی بشه شیرینیتون خشک میشه. برای همین وقتی دور شیرینیتون طلایی شد بعد از ۱۲ دقیقه و روی شیرینیتون هنوز کامل رنگ نگرفته بود ۳ الی ۴ دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی هم کاملاً رنگ بگیره اینجوری مغزی شیرینی نرم و عالی میشه.
  • اگر شیرینیتون زیاد در فر بمونه خشک می‌شه برای نگهداری شیرینی بعد از خنک شدن بلافاصله در ظرف دربسته در دمای محیط یا یخچال نگهداری بشه رویه این شیرینی ترد و داخل شیرینی کاملاً نرم هست.
  • اندازه شیرینی من کوچیک و تپلی بود و این مقدار ۳۰ تا شد.