شیرینی نارگیلی با زرده تخم مرغ رو هم میتونید به صورت شیرینی درست کنید یعنی کاتر بزنید و هم میتونید به سبک کلوچه درست کنید. به هر دو روش هم طعمش بی نظیره.
اين شيرينی طعمش يه چيزی بين شيرينی برنجی و شيرينی نارگيليه و بافتش تقریبا مثل شیرینی برنجی هستش. با این کاتر 80 قطعه شیرینی داشتم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی با زرده تخم مرغ
- آرد برنج 260 گرم
- آرد سفید 60 گرم
- پودر نارگیل آسیاب شده 80 گرم
- روغن نیمه جامد 150 گرم
- پودر قند 112 گرم
- زرده تخم مرغ 2 عدد (40 گرم)
- سفیده تخم مرغ نصفی (15 گرم)
- پودر هل نصف قاشق چای خوری یا وانیل کمی
- گلاب 40 میلی لیتر
دستور پخت شیرینی نارگیلی با زرده تخم مرغ بدون داغ زدن
برای شروع ابتدا زرده ها و سفیده را با هم می زنیم تا پف کند. نصف گلاب را کم کم اضافه کرده و می زنیم تا مخلوط، حجیم شود.
سپس در ظرفی، روغن را روی حرارت ذوب کرده، کمی که از داغی افتاد (روغن باید گرم باشد) با همزن شروع به زدن کنید، در همان حین پودر قند مخلوط با هل را قاشق قاشق اضافه کرده و می زنیم تا کاملا یکدست شود.
مخلوط روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه و با همزن برقی می زنیم تا یکنواخت شود. بقیه گلاب را ریخته و مخلوط میکنیم.
پودر نارگیل آسیاب شده را اضافه می کنیم.
بعد آرد سفید الک شده را میریزیم.
حالا آرد برنج را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیف و یکدستی حاصل شود. (برای من تمام آرد برنج مصرف شد)
خمیر نیاز به استراحت ندارد، از خمیر گلوله هایی اندازه فندق برداشته در پودر نارگیل بغلطانید، کمی آنها را بین دو دست یا با ته استکان، تخت کرده تا از حالت گردی خارج و نسبتا صاف شوند (یا مهر بزنید) و در سینی فر بچینید.
من خمير رو به ضخامت نیم سانت بين دو نايلون پهن کردم و کاتر زدم.
در فر از پیش گرم شده 175 درجه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی شود می پزیم. (حدود 15 تا 20 دقيقه). مواظب باشید نسوزه. بعد از 12 دقیقه پخته بودن شیرینی رو چک کنید.