این شیرینی محلی محبوب سمت مازندران هستش و اکثرا برا عید درست میکنن و فوق العاده خوشمزه و ترد و عالی میشه این شیرینی. هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه و ماندگاری بالایی داره.

با این دستور من خیلیها درست کردن و الان دارن کلی سفارش میگیرن پس لطفا و خواهشا تمام نکات رو رعایت کنید. همزدن روغن این شیرینی خیلی مهمه. من قبلا که همزن برقی فیلیپس داشتم این زمان نیاز بود که زده بشه. دو همزنه میزدم که همزنم اذیت نشه. الان که استند میکسر دارم خب تو زمان خیلی کمتری به لطافت خامه میرسم تقریبا ده تا یک ربع ..


مواد لازم برای تهیه شیرینی محلی مازندرانی

  • روغن جامد لادن یا ورامین یک کیلو
  • پودر قند ۵۰۰ گرم یا نیم کیلو
  • تخم مرغ ۵ عدد ۳ تا زرده و دو تا تخم مرغ کامل
  • وانیل کمی
  • نمک یک پنس
  • آرد قنادی ۱۲۰۰ یک کیلو و دویست
  • آرد برنج ۳۰۰ گرم

دستور پخت شیرینی محلی مازندرانی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی محلی مازندرانی

اول روغن جامد روبریزین داخل کاسه ی بزررگی بعد با همزن برقی حدودا یک ساعت با دور تند بزنید تا کاملا سفید سفید بشه.

من دوتا همزن داشتم که هر یک ربع جاشونو با هم عوض میکردم و دوباره شروع به زدن کردم.

نزدیک یک ساعت زدین تا سفید سفید شد. بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

حالا پودر قند رو الک کنید وبه مواد اضافه و باز یک ربع دیگه بزنین. کاملا کرم مانند و لطیف میشه.

حالا یک کیلو دویست ارد قنادی داشتیم و سیصد گرم آرد برنج. آرد برنج رو قبل شروع کار از حریر رد کنید که شیرینی تون لطیف تر میشه دو تا آرد رو بعد الک کردن با هم مخلوط کنید و به مایه شیرینی اضافه کنید و‌ ورز بدین.

یه خمیر نرم و لطیفی بدست میاد خمیر رو میتونید یکساعت استراحت بدین یا نه سریع دست بکار شید.

خمیر رو پهن کنید با هر نوع قالب یا کاتر شیرینی پزی قالب بزنید و روش ترایفل رنگی بریزین و بره تو فر.

دمای فر ۱۷۵ درجه زمان ۲۵ دقیقه باز چک کنید بستگی به دمای فرتون داره.

توجه داشته باشید میتونید ارد برنج رو حذف هر یک کیلو نیم رو ارد قنادی استفاده کنید.

سعی کنید از روغن جامد مرغوب استفاده کنید که تو کیفیت شیرینی خیلی تاثیر داره.

خواهشن همزدن تو این شیرینی خیلی مهمه همون تایم و زمانی که گفتم رو انجام بدین تا به نتیجه ی خوبی برسین.