شیرینی ماهک هم خیلی ظاهر شیک و جذابی داره و هم باهاش میشه طعم های مختلفی رو خلق کرد! پیشنهاد می کنم این شیرینی ماهک رو حتما امتحان کنید. من 4 طعم مختلفش رو درست کردم اما شما می تونید با طعم های دارچین و هل و گل محمدی و … هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماهک
- 1 عدد زرده تخم مرغ درشت
- 80 گرم شکر دانه ریز
- 200 گرم کره ی هم دمای محیط
- 100 گرم پودر بادام
- 300 گرم آرد
- 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
مواد لازم برای طعم دار کردن
- 1 قاشق چای خوری پودر پسته
- 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری تمشک خشک یخ زده (جایگزین پودر گل محمدی)
با این مقدار مواد اولیه حدود 50 عدد شیرینی ماهک درست کردم.
دستور پخت شیرینی ماهک
برای شروع ابتدا کره، شکر، تخم مرغ و وانیل رو با سری خمیرگیر خوب مخلوط می کنیم.
حین کار حتما چندبار دور گیری انجام میدیم. پودر بادام رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 3/4 از آرد رو بهش اضافه کرده و مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه.
بسته به کیفیت آرد ممکنه چند قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه. خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، یه قسمت رو ساده نگه میدادیم و 3 قسمت مابقی رو با طعم دهنده هایی که داریم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا یکدست بشه.
خمیرها رو داخل نایلون گذاشته و داخل یخچال 1 ساعت استراحت میدیم. از یخچال بیرون آورده و از خمیر گلوله هایی جدا کرده و به شکل هلال درمیاریم. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم.
فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بده. بعد از پخت و خنک شدن به دلخواه با شکلات تلخ، شکلات سفید بن ماری شده و پودر پسته، تمشک خشک یخ زده و خرد شده وپودرقند تزئین می کنیم. نوش جان