این شیرینی خرمایی مدرن برای مجالس و مهمونی افطار عالیه. برای پایه از شیرینی قهوه و شکلات استفاده کردم و با کاتر گرد 5 سانت 32 شیرینی داشتم.
از هر بیسکویت دلخواهی برای پایه میتونید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خرمایی مدرن
- کره نرم شده 50 گرم
- پودر قند 70 گرم
- پودر قهوه فوری 1 ق س
- تخم مرغ متوسط 1 عدد (50 گرم)
- وانیل یه ذره
- آرد برنج 45 گرم
- آرد سفید 150 گرم
- شکلات تلخ یا شیری آب شده برای تزئین مقداری
دستور پخت شیرینی خرمایی مدرن و شیک و مجلسی
پودر قهوه فوری را در یک قاشق چای خوری یا کمتر، آب جوش حل کنید و بذارید خنک بشه.
کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. تخم مرغ و وانیل و محلول قهوه خنک شده را اضافه و کمی دیگر بزنید.
آرد برنج را الک و اضافه کنید. حالا کم کم آرد سفید بریزید تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر یک ساعت توی یخچال استراحت.
بین دو نایلون به قطر 3 میل باز کاتر گرد بزنید.
12 تا 15 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه. بذارید خنک بشن.
مواد روی بیسکویت:
160 گرم خرمای بدون هسته و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل و 2 قاشق غذاخوری کنجد و 100 گرم بیسکویت پتی بور را در غذاساز ریخته یکنواخت کنید.
سپس ذره ذره شیر اضافه کنید تا مواد منسجم شود من توی شیر کمی نسکافه هم ریختم و اضافه کردم. مراقب باشید شیر زیاد نریزید.
مواد رو با استفاده از قالب های سیلیکونی یا هر وسیله دیگری بشکل نیم دایره درآورید.
من توی قاشق اندازه گیری شیرینی پزی، یه تکه نایلون گذاشتم و مواد رو توی اون شکل دادم.
این نیم دایره ها رو روی بیسکویت گذاشته و با شکلات آب کرده و یه ذره روغن مایع پوشش دهید.
بعد از بسته شدن شکلات، کلاه کاملا فیکس میشه.
اگه غذاساز ندارید خرما رو با یه ذره آب یا کره، گرم و با پشت قاشق له کنید. بیسکویت ها رو جدا پودر کنید. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید.