اگه دلتون يه طعم جديد تو شيرينى ها مى خواد، شیرینی کره بادام زمینی واسه خودتونه و اگه مثل من عاشق بادام زمينى باشين، اين يك شيرينى خيلى خوشمزه و جزو ليست هميشگى اتون ميشه.


مواد لازم برای تهیه شیرینی کره بادام زمینی

  • كره دوغ گرفته صد گرم
  • كره بادام زمينى پنجاه گرم
  • تخم مرغ كامل يك عدد
  • پودر قند هفتاد گرم
  • آرد سفيد دويست و بيست گرم
  • بيكينگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • نمك يك پنس
  • شير يا ماست يك قاشق در صورت نياز

من مقدار مواد اولیه رو دو برابر كردم.


طرز تهیه شیرینی با کره بادام زمینی

طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی
من كره بادام زمينى رو خودم درست كردم.

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کره بادام زمینی

برای شروع ابتدا هر دو كره و پودرقند را با همزن برقى خوب همزده تا پوك و سفيد و خامه اى بشن و بعد تخم مرغ را اضافه و باز خوب با همزن تركيب رو مخلوط مى كنيم.

در آخر تركيب مواد خشك را اضافه مى كنيم تا مواد به صورت خميرى در بياد.

خمير را داخل يك نايلون ريخته و كمى با دست از روى نايلون خمير رو منسجم مى كنيم و داخل يخچال دو ساعتى استراحت ميديم.

بعد از استراحت، خمير را ده دقيقه اى در محيط قرار ميديم و داخل همون نايلون و يا بين دوتا كاغذ روغنى خمير را با وردنه باز مى كنيم.

اگر ديدين خميرتون خشكه و ترك مى خوره در اين مرحله يك تا دوتا قاشق غذاخورى شير يا ماست به خمير اضافه كنين و داخل نايلون خمير را ورز بدين تا يكنواخت بشه.

در آخر با هر كاتر يا قالبى كه دوست دارين، خمير را قالب بزنين و داخل سينى فر بدون كاغذ روغنى ببچينين و در فر از قبل گرم شده با دماى صد و پنجاه درجه سانتی گراد برقى بپزين.

من روى شيرينى ها را با كره بادام زمينى و كمى خرده بادام تزيين كردم.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه شیرینی بادام زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه قرابیه کره بادام زمینی

مواد لازم:

  • 200 گرم مارگارین
  • 200 گرم آرد
  • 80 گرم پودر قند
  • 80 گرم آرد برنج (میتوانید نشاسته ذرت جایگزین کنید ولی با آرد برنج طعم بیسکوییت میدهد)
  • 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
  • برای وسط قرابیه کره بادام زمینی

طرز تهیه:

مارگارین و شکر را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که مثل خامه شود با همزن برقی هم بزنید. سپس بقیه مواد خشک را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

خمیری آماده کنید که خیلی سفت نشود و قابل رد شدن از ماسوره باشد(تمام آرد را یکجا نریزید تا سفت نشود) خمیر را داخل قیف بریزید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی روغنی پهن کردید شکل دهید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که طلایی شود بپزید (حدود 20 دقیقه) بعد از سرد شدن قرابیه، وسط دو قرابیه کره پسته بمالید و به هم بچسبانید. میتوانید از کره بادام زمینی استفاده کنید. نوش جان

میتوانید بدون پودر کاکائو و ساده درست کنید.