این شیرینی هلویی مغز دار یکی از خوشگلترین شیرینی هایی هستن که برای عید میتونین درست کنین. نه فر میخواد نه همزن و فقط توی تابه معمولی درست شده.
مواد لازم برای تهیه شیرینی هلویی مغزدار بدون فر
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- شکر ۶۵ گرم
- روغن مایع ۳۵ گرم
- شیر ۴۵ گرم
- آرد ۲۲۰ گرم
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
- رانی هلو ۱ عدد یا بجاش شربت بار
- رنگ خوراکی زرد و قرمز
- شکر برای تزئین
- شکلات تخته ای یا کرمفیل یا مارمالاد و بریلو برای داخلش
- برگ نعنا یا فوندانت سبز برای برگ ها (یا میتونین کلا برگ نذارین)
دستور پخت شیرینی هلویی مغزدار بدون فر
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو چند دقیقه با همزن دستی بزنین تا کرم رنگ شه، بهش شیر و روغن رو اضافه کنین و هم بزنین.
سپس نمک بریزین و آرد و بیکینگ پودری که از قبل ۳ بار الک کردین رو کم کم بهش اضافه کنین تا خمیر جمع شه.
همه آرد رو یک دفعه نریزین چون ممکنه آرد کمتری نیاز بشه. وقتی خمیر داشت جمع میشد میتونین با نوک انگشت ها کمی ورز بدین تا زودتر یکدست شه.
در ادامه دستتون رو با روغن چرب کنید و کمی از خمیر بردارین و تو دستتون گرد کنین، با فاصله بذارین داخل تابه ای که توش کاغذ روغنی انداختین.
درب تابه رو با دمکنی بپوشونین و بذارین روی شعله پخش کنی که از قبل به مدت یک ربع روی حرارت گرم شده و بذارین شیرینی هلویی ها حدود نیم ساعت با حرارت خیلی ملایم بپزن.
شیرینی ها رو چک کنید، وقتی که زیرش که تغییر رنگ داد یعنی پخته.
برای پخت داخل فر: داخل فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
بعد از پخت بذارین کاملا خنک بشن، بعد داخلش حفره ایجاد کنین و با شکلات آب شده یا … پر کنین و دو تا شیرینی رو بذارین روی هم دیگه و ۵ دقیقه بره تو یخچال.
تکه های میوه رو از رانی جدا کنین، نصفش کنید و به هر کدوم رنک خوراکی زرد و قرمز بزنین، نصف شیرینیا رو تو رنگ زرد و نصفشو تو رنگ قرمز بغلتونین (زیاد نگه ندارین که خمیر نشه) بعد که آبمیوه اضافیش چکید توی شکر بغلتونین و براش برگ بذارین.
داخل ظرف درب بسته تو یخچال حدود ۱۰ روز و بدون پر کردن مغزش و غلتوندن توی آبمیوه ۳-۴ هفته ماندگاری داره.