طرز تهیه این شیرینی برشی کاکائویی خامه ای خیلی راحته. اگه شیرینی تر دوست دارید حتما تو خونه درستش کنید. حتی از شیرینی تر قنادی هم خوشمزه تر میشه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی برشی کاکائویی
- مواد لازم آرد سفید قنادی ۹۰ گرم
- تخم مرغ ۵ عدد
- شکر ۱۲۰ گرم
- بیکینگ پودر ۲ گرم
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- شیر ۵۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- نمک ۱ پنس
- وانیل مایع ۱ قاشق مرباخوری (یا یک قاشق چایخوری وانیل پودری)
دستور پخت شیرینی برشی کاکائویی خامه ای
برای شروع ابتدا زرده وسفیده تخم مرغها رو جداکنید، سفیده را بذارید تو یخچال. زرده را با ۵۰ گرم شکر دستور و نمک و وانیل خوب بزنید تا سفید و کشدار شود.
یعنی در انتها که از پرهای همزن میریزه باید کشدار و به صورت روبانی روی هم بیفته. سفیده ها رو بزنید تا کمی فرم بگیره.
سپس ۷۰گرم شکر باقیمانده را در ۳ مرحله اضافه و هربار یک دقیقه بزنید. سفیده باید به مرحله سافت پیک (قله خمیده) برسه.
یعنی وقتی پره همزن را بیرون کشیدین نوک سفیده روبه پایین خم باشه و سیخ نباشه.
در ادامه زرده را به سفیده اضافه کنید و آروم از یک جهت با لیسک زیر و رو کنید و مواد رو به خورد هم بدید.
این مرحله خیلی مهمه که به درستی انجام بشه، نباید پف سفیده بخوابه!
آرد و بیکینگ پودر را سه بار از الک رد وبه یکباره اضافه کنید و ازیک جهت فولد کنید.
شیر و روغن مایع رو داخل ظرفی بریزید و چند قاشق از مایه رو بهش اضافه و یکدست کنید. سپس به کل مواد بیافزایید و فولد کنید.
قالب مستطیلی ۳۰ در۴۰ راچرب کنید، کف و دیواره قالب کاغذ بذارید و خوب چربش کنید.
من از ورق نسوز کوکینگ لاینر استفاده کردم که فوق العاده راحته، چرب کردن نمیخواد. نصف مواد را یک طرف قالب ریخته و صاف کنید. به نصف دیگر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید و طرف دیگر قالب بریزید و صاف و یکدست کنید.
قالب را یک با ربه سطح کار بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد درطبقه وسط بذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
حرارت همزمان از بالا و پایین روشن باشه و بدون فن. من در آخر دو دقیقه گریل را هم روشن کردم که رویه کیک برشته و خوشرنگ بشه.
سپس کیک رو از فر خارج کنید. یکم که خنک شد، از قالب دربیارید و بعد روی یک کاغذ دیگه برگردونید و به یک اندازه برش بزنید.
من دو تا کیک درست کردم که ۴ لایه داشته باشم، میتونید همون دولایه رو استفاده کنید.
یک برش ازکیک را داخل رینگ فلزی بذارید دورش و طلق بکشید و با شیر سطح کیک را مرطوب کرده و خامه فرم گرفته بزنید و تا آخر این کار را تکرار کنید و بذارید یک ساعت توی خچال بمونه.
سپس یک بسته ژله هندوانه رو بایک و نیم لیوان آب جوش حل کنید. ازدما افتاد بریزید روش بذارید داخل یخچال تا نیم بند بشه. بعد برشهای ژله هندوانه را روش چیده و مابقی ژله هندوانه را روش بریزید و بذارید تو یخچال ببنده. سپس از قالب خارج کنید، برش زده و نوش جان کنید.
برای تهیه ژله هندوانه هم طبق دستور زیر عمل کنید. اول پودر ژله هندوانه رو با یک لیوان آب جوش حل کنید.
وقتی خنک شد بهش ۱/۳ لیوان شیر خنک اضافه و بریزید تو قالب ناودانی. قالب رو کمی چرب کنید. قالب رو تو یخچال بذارید تا ببنده.
ژله آلورا رو هم با یک لیوان آب جوش حل کنید. خنک که شد بهش ۱/۳ لیوان شیرخنک اضافه کنید و بریزید تو قالب تا دوباره بره تو یخچال تا ببنده.
درآخر یک بسته ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و خنک که شد ۱/۳ لیوان شیرخنک اضافه و بریزید تو قالب و وقتی بست از قالب خارج کنید، برش بزنید و استفاده کنید.