این شیرینی بادام زمینی خوشمزه رو میتونید خیلی راخت تو خونه درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادام زمینی
- ۲۵۰ گرم کره نرم
- ۱۳۰ گرم پودر قند
- ۱۰۰ گرم روغن مایع
- ۲ تخم مرغ همدمای اتاق
- وانیل
- زست لیمو یا پرتقال (پوست آنها ریز رنده شده) (اختیاری)
- بادام زمینی یا آجیل بوداده و خرد شده
- حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم آرد قنادی
با این مقدار مواد اولیه میتونید حدود 14 عدد شیرینی بادام زمینی تهیه کنید.
طرز تهیه شیرینی با بادام زمینی
کره، روغن، وانیل و پودر قند را خوب با همزن هم بزنید تا نرم و یکدست شود، تخم مرغها و زست رو اضافه کنین و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
۴۰۰ گرم از آرد رو با آجیل خرد شده اضافه کنین و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست میچسبه.
بعد کم کم آرد اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. اصلا خمیر رو زیاد ورز ندین تا خشک و سفت نشه بعد پخت.
آرد هم هرچقدر کمتر بریزین، شیرینی بعد پخت نرمتر میشه. بجای دست با لیسک کار کنین تا گرمای دستاتون کره خمیر رو آب نکنه.
دو قسمت تقسیم کرده و داخل سلفون گذاشته و ۲ ساعت بذارین یخچال.
یکی از خمیر هارو از یخچال دربیارین و روی سطحیکه کمی آرد پاشیدین، با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن کنین و با کاتر ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با کمی فاصله بچینین.
اگه جا بود، خمیر دوم هم دربیارین از یخچال وگرنه این سینی رو بپزین بعد که شیرینی هارو برداشتین از سینی و سینی کاملا سرد شد، خمیر دوم رو دربیارین و روی سطحی که کمی آرد پاشیدین پهن کنین و با همان کاتر ببرین ولی اینسری وسط خمیر های بریده شده رو با ته ماسوره یا یچیز دایره ببرین و بعد روی سینی بچینین.
خمیر باقیمانده رو داخل سلفون بزارین فریزر (حدود ۱۵ دقیقه). برای روی این خمیرها، تخم مرغی رو با چنگال هم بزنین و با فرچه روی شیرینی ها بمالین و روشون خمیری که فریزر گذاشته بودید رو ریز رنده کنین و کمی هم آجیل خرد شده بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید. بهتره سرخ شن.
روی شیرینی های ساده، مارمالاد بمالین بعد شیرینی هایی که سری دوم پختین رو روشون بذارین.
شیرینی ها حتما به دمای اتاق برسند بعد باهاشون کار کنین. میتونین روی شیرینی ها قبل از پخت، فقط سفیده تخم مرغ بمالین و کمی پودر آجیل دلخواه بریزین.
دقت کنین که شیرینی ها هرچقدر بیشتر سرخ شن، ترد میشن و خیلی راحت دست زدنی پودر میشن. پس بیش از حد سرخ نشن. هرچقدر کمتر رنگشون تغییر کنه، در آخر روشنتر و نرمتر میشن و تردیشونم کمتر میشه.
میتونین کلا آجیل نزنین و اینکه یادتون نره با خمیرو اصلا زیاد ورز ندین.