یه شیرینی خیلی خوشمزه و راحت آوردم که موادش در دسترس همگی هست. یه شیرینی با بیسکویت پتی بور بدون فر!
با ماندگاری بالا اگه درست کردید در جای خنک با درپوش ظرف به مدت یک ماه کاملا ترد و خوشمزه میمونه. قول میدم اگه درست کنید عاشقش میشید!
مواد لازم برای تهیه شیرینی پیتی بور
- کره به دمای محیط رسیده: ۱۲۵ گرم
- روغن مایع: ۲۵ گرم
- آرد یکبار الک شده: ۲۰۰ گرم (آرد مخصوص شیرینی)
- پودرقند: ۸۰ گرم
- تخم مرغ کامل: ۱ عدد
- زرده: ۱ عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: ۱/۲قاشق چای خوری
برای تزئین:
- شکلات تیره
- پودر نارگیل یا پسته و ترافل رنگی به دلخواه
دستور پخت شیرینی با بیسکویت پتی بور بدون فر
ابتدا مقدار مواد اولیه رو به صورت دقیق اندازه گیری کنید.
برای شروع کره و پودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا کره با پودر قند مخلوط و شفاف بشه.
بعد روغن مایع رو میریزیم سپس تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و مجددا با هم زن میزنیم تا کاملا یکدست و سفید بشن. در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را میریزیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم.
بعد از یکدست شدن مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریخته و با ماسوره خمیر را داخل سینی که با کاغذ روغنی یا ورقه تفلون نچسب پوشیده شده پایپ میکنیم. برای پخت شیرینی با بیسکویت پتی بور بدون فر کف تابه رو کاغذ روغنی بذارید.
بعد از آماده شدن سینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ به مدت یک ربع قرار میدهیم.
برای پخت شیرینی با بیسکویت پتی بور بدون فر میتونید داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و روی اجاق گاز با شعله پخش کن و دمکنی بپزید. حدود 10 تا 15 دقيقه با حرارت ملايم بپزید.
بعد از خنک شدن انتهای شیرینی ها را داخل شکلات آب شده به روش بن ماری قرار میدهیم (یعنی روی بخار کتری شکلات را حل کنیم) و با پودر پسته یا نارگیل انتهای شیرینی رو تزئین میکنیم.
به همین راحتی و خوشمزگی! نوش جان
نکات مهم پخت شیرینی با بیسکویت پتی بور
- درجه فرتون رو بنا به شناختی که از فرتون دارید تنظیم کنید و در طبقه وسط بذارید.
- با استفاده از ماسوره های مختلف تعداد و ظاهر شیرینی ها متفاوته.
- حتما بعد از ده دقیقه شیرینی ها را چک کنید.
- زیر شیرینی طلایی بشه کافیه.
- در جه فر گازی ۱۰ درجه بیشتر باید باشه.
روش دوم
طرز تهیه شیرینی فوری با بیسکویت پتی بور
با بیسکویت پتی بور یه شیرینی خوشمزه و جذاب درست کن! موادش راحت و دم دستی، یه شیرینی بدون فر و حسابی لذیذ، نگم که با چایی یا شیر چه قدر بی نظیره و دل چسب!
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور ۳۰۰ گرم (۳ بسته)
- پودر قند (یا پودر شکر) ۳۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- پودر کاکائو ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- پودر نارگیل ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
- شکلات تخته ای ۱۴۰ گرم
- خامه صبحانه یا قنادی ۷۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
بیسکویت پتی بور رو خرد کردم و داخل میکسر ریختم و پودر کردم.
توی یه ظرف بیسکویت پودر شده، پودر قند (یا پودر شکر)، پودر کاکائو و پودر نارگیل رو با هم مخلوط کردم. کره آب شده خنک رو هم ریختم و مخلوط کردم. شیر رو هم اضافه کردم و با دست جمع کردم که به شکل خمیری در بیاد.
توی یک ظرف، سایز ظرف من ۲۰ در ۲۵ سانت هستش، کفش کیسه فریزر انداختم و مواد شیرینی رو ریختم و پهن کردم و صاف و یکدست شد توی یخچال ۳ تا ۴ ساعت بمونه.
برای روی شیرینی من یک گاناش سفت درست کردم. خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و با هم مخلوط کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم از دما بیفته.
روی شیرینی از گاناش ریختم و یکدست کردم، روش پودر نارگیل ریختم. نیم ساعتی یخچال گذاشتم و بعد از یخچال خارج کردم و به شکل دل خواه برش دادم.
می تونید جای این که مواد شیرینی رو پهن کنید داخل یک فویل بریزید و لوله ای در بیارید و بعد بزارید یخچال و بعد به شکل دایره ای برش بدید و سر شیرینی رو به شکلات بزنید.