شیرینی الماسی یک شیرینی شکلاتی با بافت نرم وطعم فوق العاده خوشمزه است. یکی از بهترین شیرینی هایی که میتونید توی عید باهاش از مهموناتون پذیرایی کنید همینه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی الماسی با کره گیاهی
- کره گیاهی یا معمولی ۱۰۰ گرم
- آرد یک و ۱/۲ پیمانه
- پودر قند ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۱/۵ قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه شیرینی الماسی شکلاتی با مارگارین
کره به دما محیط رسیده و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید هر بار دورگیری کنید که مواد یکدست شود و دوباره شروع به هم زدن کنید.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید ۲ دقیقه مخلوط کنید. پودر کاکائو رو بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
یک پیمانه از آرد رو بریزید و با همزن مخلوط کنید. دیگه همزن رو کنار بگذارید و از این به بعد به تدریج و با قاشق آرد رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر کاملا نرم و لطیف داشته باشید.
(آرد اضافه = باسفت شدن خمیر و شیرینی)
خمیر و نیم ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از استراحت از خمیر گوله های بردارید و کف دست گرد کنید. وسط خمیر رو با هر وسیلهای که دارید حفره ای عمیقی ایجاد کنید.
سینی رو ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد شکلات رو روی حرارت کتری بن ماری کنید یک قاشق مرباخوری روغن مایع اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل حفره های شیرینی رو با شکلات پر کنید.
نکات مهم و فوت و فن های پخت شیرینی الماسی
- این شیرینی تا یک ماه در ظرف در دار داخل یخچال ماندگاری دارد.
- زیاد ماندن در فر باعث خشک شدن شیرینی میشود همین که با کاردشیرینی داخل سینی فر حرکت کرد آماده است.
- این شیرینی رو می تونید درماهیتابه رژیمی یا فر دست ساز نیز درست کنید.
- اگر طعم کره رو دوست ندارید از کره گیاهی استفاده کنید برای این دستور به هیچ وجه از روغن جامد یا روغن صاف قنادی استفاده نکنید.
- شکلات رو بزارید رو کتری تا به روش بنماری ذوب بشه.
- آرد حتما به تدریج اضافه کنید مقدار آرد بستگی به نوعش داره ممکن کم یا زیاد استفاده بشه اگر آرد زیادی بریزید خمیر تون خشک میشه و موقع گلوله کردن ترک میخوره.
- حواستون باشه خمیر اصلا با دست ورز ندین.
- دمای فر ۱۸۵ به مدت ده دقیقه، بیشتر نشه چون شیرینی ها خشک میشن.
- داخل تابه رژیمی هم میتونید درست کنید حتما واشر دورشو بردارید.
- برای گود کردن وسط خمیر از هر وسیله ای میشه استفاده کرد.
- اگر همه خمیر ها با هم در سینی جا نشدند ابتدا سری اول شیرینی را بپزید و در این فاصله باقی مانده خمیر را در یخچال قرار دهید بعد از اینکه شیرینیهای سری اول در سینی خنک شدند آنها را از سینی بردارید و سری دوم خمیر را فرم دهید و بپزید.
- کف سینی نیازی به کاغذ روغنی ندارد.
- شیرینی در فر نرم هست بنابراین زیاد در فر آنها را نپزید همینکه با لبه کارد امتحان کردید و شیرینی در سینی جابجا شد یعنی پخته بلافاصله سینی را از فر خارج کنید و احازه دهید شیرینیها در سینی کاملا خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید.
- اگر شیرینی زیاد در فر بماند خشک و سفت میشود.
- بعد از اینکه شیرینها کاملا خنک شدند داخل حفره شیرینی را با شکلات مذاب پر کنید.
- شیرینیها در ظرف دربسته داخل یخچال تا یکماه قابل نگهداری هستند.
- یک ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید.