سمسمیه کنجد ارده و شیره یه شیرینی عربی خوشمزه راحت که بی نهایت تو روزهای سرد خیلی میچسبه و مقوی و سالم هست.
نکته مهم اینه که موقع بو یا تفت دادن آجیل ها مراقب باشید تلخ نشن. میتوتید مغز ها رو کمی خرد کنید و شیره رو قاشق قاشق اضافه کنید موادتون شل نشه. اگه شیره نداشتید میتونید نیم پیمانه شکر رو روی حرارت کاراملی کنید عسل و ارده رو اضافه کنید یکدست که شد آجیل ها رو بریزید موادتون نباید شل باشه باید قوام داشته باشه.
در ضمن برای کسایی که طبع سردی هم دارن عالیه
مواد لازم برای تهیه شیرینی عربی سمسمیه کنجدی
- کنجد دو لیوان
- ارده یک فنجان
- شیره انگور یک فنجان
- شکر یک فنجان
- گردو خرد شده یک فنجان
- نارگیل نصف فنجان
- تخمه ی آفتابگردان یک فنجان
دستور تهیه شیرینی عربی سمسمیه کنجدی با ارده و شیره
توی یه تابه اول مغزیحات رو تفت میدیم تا خامیشون گرفته بشه وقتی تقت خوردن به ظرف دیگه ای منتقلشون کنید.
توی همون تابه یک فنجون شکر بریزید تا کاراملی بشه و بعد شیره ی انگور رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و بعد ارده خوب که مواد مخلوط شدن مغزیجاتی که تفت دادیم رو به موادمون اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم.
توی ظرف مورد نظرمون کاغذ روغنی پهن و با ارده خوب چربش میکنیم و مواد به ظرف منتقل میکنیم و برای تزیین روش کمی مغزیجات میریزیم و با قاشق تا مواد داغه صاف وبا چاقو برش میدیم و به مدت دو ساعت توی یخچال میزاریم.
حالا دیگه آماده س برش بزنید و کنار چای میل کنید. نوش جان