کیک روسی شکلاتی یا کیک شکلاتی روسی؟ پیشنهاد می کنم دستور پخت این کیک رو بزنيد به در يخچال تا حفظ تون بشه! بس كه راحته و سريع درست ميشه كثيف كاري نداره نیاز به همزن نداره در واقع با یه چنگال هم می تونید کارتون رو راه بندازید! بافتش نرم و مرطوب است موندگاری خیلی خوبی داره تو یخچال برش های خیلی تمیزی هم داره و كاملا مناسبه براي پايه چيز كيك هاو انواع كرم هايي كه برا كيك هاي اسلايسي درست ميشه مثل مارس، اسنيكرز و … خلاصه من خودم كه هميشه بهش ميگم شكلاتي آسون بس كه ساده است و دنگ و فنگ نداره. اگه بگم بیشتر از ۶۰ بار درست کردم غلو نکردم.

مواد لازم برای تهیه کیک روسی شکلاتی

  • ارد ۱و ۱/۲لیوان
  • تخم مرغ ۲عدد
  • شکر ۱لیوان
  • روغن مایع ۱/۲لیوان
  • شیر ۱/۲لیوان
  • پودر کاکائو ۳ق غ
  • اب جوش ۱/۲لیوان
  • بکینگ پودر ۱ق چ
  • جوش شیرین ۱ق چ
  • نمک ۱پنس
  • وانیل ١/٢ق چ

لیوان دسته دار فرانسوی (با پیمانه های قنادی هم می تونید اندازه بزنید.)
قاشق هاي مخصوص قنادي استفاده بشه .چايخوري =5ml.

دستور پخت کیک روسی شکلاتی بسیار خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کیک روسی شکلاتی
ارد ،بکینگ پودر ،نمك ،پودر كاكائو الك كنيد شكر رو باهاش مخلوط كنيد.

تخم مرغ ها رو با شير و روغن باهم به مواد خشك اضافه كرده و با هم بزنيد مخلوط كه شد اب جوش اضافه كنيد.

اين مقدار مواد برا قالب ١٨ تا ٢٠مناسبه ،كيك كه پخته شد بعد از خنك شدن سلفون بكشيد و بزاريد يخچال بعد لايه لايه برش بديد.قالب من ٢٠با ارتفاع ٦بود.

جوش شيرين رو مي تونيد با بكينگ پودر حايگزين كنيد ،ولي اگه جوش شیرین رو حذف کردید و به جاش بکینگ پودر ریختید ،رنگ كيك تيره نميشه.

اب تون بايد كاملا جوش باشه. نمك و بكينگ پودر روي هم نريزيد.

مايع كيك رقيق است. مناسب قالب های کمر بندی نیست ممکنه چکه کنه تو فر.

فر رو حتما از قبل با دماي ١٨٠درجه يا ١٧٥ گرم كنيد .

زمان پخت به هيچ عنوان كمتر از ٤٠دقيقه نشه. البته اگر از قالب خيلي بزرگ استفاده كرديد و خواستيد كيكتون لايه نازك مثلا دو سانتي بشه بايد دما رو بيشتر بگيريد بس كه آسونه و سريع اماده ميشه برای پذيرايي هم مناسبه از مهموناتون با كيك تازه پذيرايي كنيد. با شكلات و كرم لوتوس تزيين کردم.