رولت خامه ای شکلاتی بدون فر، درست کردن این رولت خیلی آسونه و خیلی هم بصرفه و خوشمزه ست، پیشنهاد میکنم درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای شکلاتی بدون فر (۱۱تا ۱۲ برش)
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۲/۳ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت رولت خامه ای شکلاتی بدون فر با خامه صبحانه
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ بشه، شکر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل بشه، روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که الک کردیم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
یکدست که شد، در تابه رژیمی که از قبل شعله پخش کن گذاشتیم و یک ربع گرم شده و کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم، میریزیم و درشو میذاریم.
بمدت بیست دقیقه با شعله کم بعد چک میکنیم اگر مواد نچسبید آماده ست.
روی توری قرار میدیم، یه کم که سرد شد کاغذ رو جدا میکنیم و دوباره داخل کاغذی روغنی میپیچیم و میذاریم بیست دقیقه در محیط بمونه.
بعد خامه صبحانه رو با پودر قند چند دقیقه میزنیم تا کمی فرم بگیره، بعد بصورت یکنواخت روی رولت میمالیم و دوباره رول میکنیم و دو ساعت در یخچال قرار میدیم و بعد بیرون میاریم و تزئین میکنیم و برش میدیم.
نکات معم و فوت و فن های تهیه رولت خامه ای شکلاتی بدون فر
- رولت باید لطیف باشه اگر کمی خشک بود قبل از رول کردن اولیه از شربت بار یا آبمیوه یا پودر قند استفاده کنید، کمی روی کیک بریزید و بعد رول کنید.
- از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
- میتونید داخل فر هم با دمای ۱۸۰ بمدت یک ربع درست کنید.
- اگر داخل فر درست میکنید بهتره یه ظرف آب قرار بدید تا خشک نشه.
- میتونید کاکائو رو حذف کنید به جاش یک ق غ آرد اضافه کنید.