رولت گوشت چرخ کرده شکم پر، یه شام عالی و لذیذ و خیلی آسون!

این مطلب دستور پخت یه رولت گوشت متفاوت و خوشمزه هستش که به نظرم یه نوع فستفود هم میتونه محسوب بشه. مدت پختش حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره و غذای نسبتا راحتیه. امیدوارم درستش کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین.


مواد لازم برای تهیه رولت گوشت چرخ کرده شکم پر برای 6 نفر

  • ۶۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۱۰۰ گرم نان ساندویچی یا پودر نان(یک نان ساندویچی متوسط یا ۳ عدد نان تست)
  • ۵۰ گرم پنیر رنده شده (پیتزا، موزارلا، چدار یا هر پنیر دیگر)
  • یک عدد تخم مرغ
  • ⅖ لیوان شیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
  • ۳ عدد تخم مرغ پخته
  • ۱۲۰ گرم ژامبون و کالباس یا بیکن
  • ۱۲۰ گرم پنیر ورقه ای دلخواه

مواد لازم سس

  • ۷۰۰ گرم پوره گوجه (حدود ۳/۵ لیوان)
  • ۱۵۰ گرم سبزیجات خرد شده ی دلخواه (هویج، پیاز، کرفس)
  • ۵۰ گرم رب گوجه (حدود دو قاشق غذاخوری)
  • نمک به مقدار لازم
  • ۱ قاشق چای خوری شکر (اختیاری)
  • روغن زیتون یا روغن دلخواه برای سرخ کردن
  • برگ بو دوتا سه برگ

دستور پخا رولت گوشت چرخ کرده شکم پر با پنیر پیتزا

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده شکم پر با پنیر پیتزا و ژامبون خوشمزه و مجلسی
۱. در ظرفی نان را خرد کرده و با شیر خیس کنید.

۲. در یک ظرف دیگر گوشت چرخ شده، تخم‌مرغ، پنیر رنده شده، جعفری خرد شده و نان خیس خورده با شیر را همراه با نمک و فلفل با هم ترکیب کنید تا یک دست شود.

۳. ترکیب گوشتی را روی یک کاغذ روغنی به شکل مستطیل کنید.

۴. به صورتی که در فیلم آمده است ورقه های ژامبون، پنیر ورقه ای و در نهایت تخم مرغ های پخته را در وسط لایه گوشی قرار دهید.

۵. با کمک کاغذ روغنی لایه گوشتی را رول کنید و دو طرف آن را ببندید.

۶. در یک تابه سبزیجات خرد شده را سرخ کنید. سپس میتلف آماده را درون تابه قرار داده تا در طی زمان کوتاهی دو طرف آن سرخ شود.

۷. یک لیوان آب یا آب گوشت را همراه با گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید آب درون تابه تبخیر شده و با مواد اندکی سرخ شوند.

۸. پوره گوجه را به همراه مقداری آب به تابه اضافه کرده و برگ بو را به همراه شکر و نمک اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم میتلف بپزد و مزه دار شود.

۹. بعد از یک ساعت حرارت را خاموش کرد اجازه دهید اندکی میتلف در تابه بماند سپس آن را خارج کنید و برش زده و سرو کنید.‌ نوش جان