رولت یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفداره که به روش ها و با طعم های مختلفی درست میشه. اگه رولت دوست دارید و طعم قهوه رو هم دوست دارید، پیشنهاد می کنم این این رولت قهوه خوشمزه رو هم حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه رولت قهوه

مواد لازم برای نان رولت قهوه

  • 125 گرم شکر
  • 220 گرم تخم مرغ
  • 100 گرم آرد
  • بیکینگ پودر 8 گرم
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 4 گرم قهوه فوری

مواد لازم برای کرم

  • 250 گرم پنیر ماسکارپونه
  • خامه 200 گرم
  • 30 گرم پودر قهوه اسپرسو
  • 100 گرم پودر قند

برای تزئین

  • پودرکاکائو

طرز تهیه رولت قهوه

طرز تهیه رولت قهوه
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر بزنید تا کاملا سبک و پفکی بشه.

سپس عصاره وانیل و قهوه فوری رو به مواد اضافه کنید.

در ادامه آرد الک شده رو به همراه بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و مواد رو به آرومی مخلوط کنید.

سپس مواد رو در قالبی به ابعاد 30 در 40 سانتی متر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بصورت کاملا یکنواخت پهن کنید.

سپس سيني رو چند بار روی ميز بزنید تا كه حباب ها خارج بشه و در ادامه برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه بپزید.

نکته اصلی اینه که رولت خشک نشه اگه خشک شد رول نمیشه! به همین دلیل دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودتون تنظیم کنید.

پس از پخت رولت رو از فر خارج کرده و بلافاصله با یک کاغذ روغنی دیگه بپوشونیدش. سپس برگردونیدش و زمان بدید تا کاملا خنک بشه، بعد از سرد شدن رول کنید و تا وقتی که کرمش رو آماده کنید بذارید تا به همون حالت رول بمونه، این نون رولت نرم، لطیف، کرکی و مرطوب باقی میونه و در هنگام رول کردن نمی شکنه.

برای درست کردن کرم پنیری، پنیر و خامه و پودر قند رو با همزن بزنید تا یکدست و غلیظ بشه، سپس قهوه رو اضافه کرده مخلوط کنید، خامه آمادست.

حالا هر دو کاغذ روغنی رو برداشته و سطح نون رو با خامه پالت بزنید و به شکل رول دربیارید.

مجددا رول رو در کاغذ روغنی بپیچید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.

در آخر به دلخواه یا با پودرکاکائو و دانه های قهوه تزئین کنید. نوش جونتون