طرز تهیه رولت دو رنگ خوشمزه و جذاب تقدیم شما.


مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت دورنگ

مواد لازم برای قسمت کرم رنگ

  • تخم مرغ ۲ عدد هم دمای محیط زرده و سفیده جدا شود
  • نمک یک پنس
  • شکر یک استکان کمرباریک ترک (۱۲۵میلی لیتر)
  • آب گرم نصف استکان کمرباریک
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سر پر
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آرد سفید قنادی ۳/۴ لیوان

برای قسمت سبز رنگ

  • تخم مرغ ۲ عدد زرده و سفیده جدا شود
  • نمک یک پنس
  • شکر ۱ استکان کمرباریک
  • پوره اسفناج نصف لیوان

برای فیلینگ

  • شیر خنک و پرچرب ۱ لیوان
  • پودر خامه شانتی ۱ بسته
  • کیوی ۶ تا ۷ عدد
  • میتونید جایگزین مواد بالا خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید

سایز لیوان ۲۰۰ میلی لیتر هست


دستور پخت رولت دورنگ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیرینی رولت دورنگ
برای قسمت کرم رنگ دو عدد سفیده تخم مرغ رو به همراه یک پنس نمک بوسیله همزن برقی میزنیم تا کاملا سفت بشه به طوری که ظرف رو وارونه کنیم نریزه.

سفیده رو در ظرفی جدا ریخته؛ دو عدد زرده رو به همراه شکر بوسیله همزن کمی مخلوط کرده،آب گرم رو اضافه کرده و با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه.

آرد، بیکینگ پودر و وانیل رو سه بار الک کرده به مواد زرده اضافه کرده و خیلی آروم با دور کند همزن و یا با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.

سفیده رو طی دو تا سه مرحله به مواد اضافه کرده و آروم فولد میکنیم.

مواد رو در قیف یک بار مصرفی که درون لیوان قرار دادیم ریخته،در یخچال قرار میدیم.

برای قسمت سبز رنگ دو عدد زرده تخم مرغ رو به همراه شکر هم زده، پوره اسفناج رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه.

آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کرده با دور کند هم زن هم میزنیم تا یکدست بشه.

دو عدد سفیده تخم مرغ رو به همراه نمک اونقدر هم زده تا سفت و حجیم بشه و سپس به ترکیب اسفناج اضافه کرده خیلی آهسته با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و درون قیف یک بار مصرفی که سر اون رو برش نزدیم و در لیوان قرار دادیم میریزیم.

سر هر دو قیف رو برش زده و در سینی به سایز ۴۰×۳۷ که کاغذ روغنی پهن کردیم از گوشه سینی شروع کرده و از مواد میریزیم.

دستور پخت رولت دورنگ

اگر مواد اضافه اومد مجدد هر رنگ رو روی همون رنگ ردیف به ردیف اضافه میکنیم (در واقع یک لایه دیگه از مواد رو در سینی ریخیتیم).

سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه( مدت زمان پخت بستگی به فر دارد).

رولت رو بعد از پخت کمی که از حرارت اولیه افتاد رول میکنیم و در محیط آشپزخانه قرار میدیم.

شیر رو به همراه پودر خامه بوسیله همزن میزنیم تا فرم بگیره، روی رولت که کاملا خنک شده خامه کشی کرده، کیوی قرار داده و رول میکنیم.رولت رو در یخچال قرار داده و بعد از چند ساعت سرو میکنیم. نوش جان