نان رول اسفناج یه نون فوق العاده خوشمزه و خوش بافت که هم به عنوان وعده غذایی و هم به عنوان نون صبحانه یا عصرانه میتونید سرو کنید!
مواد لازم برای تهیه نان رول اسفناج
- آرد ۳۰۰ گرم (حدود ۲ پیمانه)
- مخلوط شیر و آب ۱۸۰ میلی گرم
- خمیرمایه فوری ۱ قاشق چای خوری
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
- اسفناج ۱۰۰ گرم
طرز تهیه نان رول اسفناج
قبل از شروع کار، از سالم بودن مایه خمیرتون مطمئن بشید.
به مخلوط شیر و آب ولرم، مایه خمیر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان بدید تا کمی به عمل بیاد.
حالا مخلوط رو بریزید داخل ترکیب آرد و نمک و هم بزنید تا خمیر جمع بشه بعد روغن رو هم اضافه کنید، اینقدر ورز بدید تا خمیر لطیف و یکدستی داشته باشید.
خمیر رو داخل ظرف چرب شده قرار بدید و سر اون رو با سلفون بپوشونید و در جای گرم قرار بدید ۱ تا ۱/۵ ساعت، تا حجم خمیر دو برابر بشه.
بعد از این مدت، روی سطح کارتون رو آرد بپاشید و خمیر رو باز کنید تا به اندازه یک مستطیل حدود ۳۰×۴۰ دربیاد، حالا سطح خمیرتون رو پنیرخامه ای بمالید.
بعد اسفناج ها رو بچینید، روی اسفناج ها کمی نمک بپاشید و درآخر هم سطح کار رو با پنیر پیتزا پوشش بدید.
سپس از طول شروع به رول کردن خمیر کنید و به ۹ تا ۱۰ قسمت برش بزنید.
برش ها رو داخل ظرف چرب شده فر بچینید و روی برش ها رو به تخم مرغ همزده رومال کنید.
برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار بدید. داخل فرهای برقی، ۲۰ درجه کمتر . از دما که افتاد و کمی خنک شد آماده سرو هست.
اگر زودتر روی نون طلایی شد میتونید یک تکه فویل روی نونها بذارید تا بقیه تایم پخت طی بشه و نونهاتون بپزه ، اینجوری روی نونهاتون نمیسوزه.
برای مواد میانی از گردو پرک هم میتونید استفاده کنید. حین پخت نون داخل فر یه کاسه کوچیک آب بذارید تا با رطوبت اون ، نونهاتون خشک نشه.