نان رول اسفناج یه نون فوق العاده خوشمزه و خوش بافت که هم به عنوان وعده غذایی و هم به عنوان نون صبحانه یا عصرانه میتونید سرو کنید!

مواد لازم برای تهیه نان رول اسفناج

  • آرد ۳۰۰ گرم (حدود ۲ پیمانه)
  • مخلوط شیر و آب ۱۸۰ میلی گرم
  • خمیرمایه فوری ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
  • اسفناج ۱۰۰ گرم

طرز تهیه نان رول اسفناج

طرز تهیه نان رول اسفناج

قبل از شروع کار، از سالم بودن مایه خمیرتون مطمئن بشید.

به مخلوط شیر و آب ولرم، مایه خمیر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان بدید تا کمی به عمل بیاد.

حالا مخلوط رو بریزید داخل ترکیب آرد و نمک و هم بزنید تا خمیر جمع بشه بعد روغن رو هم اضافه کنید، اینقدر ورز بدید تا خمیر لطیف و یکدستی داشته باشید.

خمیر رو داخل ظرف چرب شده قرار بدید و سر اون رو با سلفون بپوشونید و در جای گرم قرار بدید ۱ تا ۱/۵ ساعت، تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعد از این مدت، روی سطح کارتون رو آرد بپاشید و خمیر رو باز کنید تا به اندازه یک مستطیل حدود ۳۰×۴۰ دربیاد، حالا سطح خمیرتون رو پنیرخامه ای بمالید.

رول اسفناج

بعد اسفناج ها رو بچینید، روی اسفناج ها کمی نمک بپاشید و درآخر هم سطح کار رو با پنیر پیتزا پوشش بدید.

دستور پخت نون رول اسفناج

سپس از طول شروع به رول کردن خمیر کنید و به ۹ تا ۱۰ قسمت برش بزنید.

آموزش رول اسفناج

برش ها رو داخل ظرف چرب شده فر بچینید و روی برش ها رو به تخم مرغ همزده رومال کنید.

رول اسفناج پنیری

برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار بدید. داخل فرهای برقی، ۲۰ درجه کمتر . از دما که افتاد و کمی خنک شد آماده سرو هست.

اگر زودتر روی نون طلایی شد میتونید یک تکه فویل روی نونها بذارید تا بقیه تایم پخت طی بشه و نونهاتون بپزه ، اینجوری روی نونهاتون نمیسوزه.

برای مواد میانی از گردو پرک هم میتونید استفاده کنید. حین پخت نون داخل فر یه کاسه کوچیک آب بذارید تا با رطوبت اون ، نونهاتون خشک نشه.