رول بادمجان کبابی یه غذایی هست که هم شیکه و هم بسیار خوشمزه که میره تو لیست مهمونیاتون، فوق‌العاده خوشمزه و راحت و با اصالت!

این رول بادمجان کبابی بدون فر درست میشه و برای تنوع دادن به برنامه غذایی انتخاب خیلی خوبیه.


مواد لازم برای تهیه رول بادمجان کبابی بدون فر

  • گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد کوچک
  • جعفری مقداری
  • پودر نان یا آرد سوخاری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • پول بیبر به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
  • پودرسیر به مقدار لازم
  • رب گوجه به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • سیخ چوبی به مقدار لازم
  • سیر 4 حبه
  • روغن زیتون به مقدار لازم

دستور پخت رول بادمجان کبابی بدون فر با سیخ چوبی

طرز تهیه رول بادمجان کبابی بدون فر با سیخ چوبی
برای شروع ابتدا بادمجان های قلمی را یکی در میان پوست بگیرید و به شکل ورقه ای برش بدید و بعد در آب نمک قرار داده تا تلخیش گرفته شود.

بعد از آن برش های بادمجان را فقط در حدی که نرم شود و قابل رول کردن باشد را در روغن سرخ میکنیم.

برای تهیه کوفته هم گوشت چرخکرده  و پیاز رنده شده و آب گرفته و ادویه ها و نمک و تخم مرغ و جعفری ساطوری شده و پودر نان یا آرد سوخاری را باهم ترکیب کرده و یکساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس مقدار کمی از کوفته ها را به سیخ چوبی کشیده و بادمجان هایی که نیم سرخ کرده بودیم را بعد از روغن گیری دور تا دور سیخ گوشت میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.

دستور پخت رول بادمجان کبابی بدون فر

سپس سس را که از ترکیب رب سرخ شده با روغن زیتون و نمک و فلفل و پوره سیر هست و حدودا ۳۰ دقیقه پخته شده را در تابه کباب ها میریزیم و یک ساعت زمان میدهیم تا گوشت ها پخته شود و سپس با برنج زعفرانی و گوجه میل کنید. نوش جان


طرز تهیه رول بادمجان در فر

اگر این روش رو امتحان نکردین نظرم اینه که عاشقش میشید اگر امتحان کنید.

مواد لازم برای دو یا سه نفر

  • بادمجان بزرگ پنج عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سر پر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب دو لیوان

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را ورقه ای نازک میبریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میچینیم روش روغن براش میکنیم و نمک میپاچیم داخل فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد میزاریم تا بپزه و نرم بشه خیلی نزارید له بشن در حدی که رول بشه.

اگر میخواهید روی گاز درست کنید بادمجان ها را سرخ کنید به اندازه ای که نرم بشن.

سینه ی مرغ را آب پز می کنیم و ریش ریش می کنیم.

وقتی بادمجان ها نرم شدن و خنک شدن مثل تصویر مرغ و پنیر پیتزا میزاریم و رول می کنیم.

داخل ظرف فر میچینیم یا داخل تابه.

برای درست کردن سس

رب گوجه رو همراه با روغن روی گاز تفت میدیم و بهش نمک و فلفل میزنیم زمانی که رنگ باز کرد بوی خامیش از بین رفت بهش آب اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و روی رول های. بادمجان میریزیم روش پنیر پیتزا میریزیم روی ظرف رو با فویل می پوشونیم و سوراخ میزنیم داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه میزاریم تا کاملا بادمجان ها بپزند و له بشن.

روی گاز هم به همین روش ولی نیازی به فویل نداره و بعد فویل ها را بر میداریم حدود پانزده دقیقه بدون فویل دوباره میزاریم داخل فر تا پنیر پیتزا روش طلایی بشه.

نوش جان