فکر نمی کنم کسی دسر و مخلفات موزی دوست نداشته باشه! بریم که با هم یه دسر روکر موزی فوق‌العاده درست کنیم. یه دسر خوشمزه و مقوی که کلی هم خوشگل و خوشرنگ میشه.

مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز

  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • موز نگینی خرد شده نصف پیمانه
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • پودر ژله موز یک بسته
  • آب داغ برای حل کردن ژله یک ونیم پیمانه
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سرد یک سوم پیمانه
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (کمترم میشه)
  • بيسکوئيت خرد شده یک پیمانه
  • موز حلقه شده برای داخل ژله یک یا دو عدد

طرز تهیه دسر روکر موزی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر روکر موز خوشمزه و شیک و مجلسی

برای تهیه این دسر خوشمزه اول پودر ژله رو با آب داغ مخلوط کنید تا کاملا شفاف بشه بعد قالب رو انتخاب کنید و سه مقدار کم یه اندازه دو سانت از ژله کف قالب بریزید.بذارید یخچال تا ببنده.

پودر ژلاتین و آب سرد رو هم مخلوط کنید و رو بخارکتری بنماری کنید.

طرز تهیه روکر موز

داخل یه ظرف تخم مرغ رو بشکنید و هم بزنید تا از لختگی دربیاد بهش شکر و نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید بعد شیر رو بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا قوام بیاد.

طرز تهیه روکر موزی

وقتی غلیظ شد بردارید و بهش وانیل اضافه کنید. تو ظرف دیگه پنیر خامه ای رو بزنید تا سبک بشه بهش خامه اضافه کنید و اگه دوست داشتید کمی شکر و بعد این مخلوط رو به کرم اضافه کنید. پودر ژلاتین شفاف و حل شده در آب هم اضافه کنید.

آموزش تصویری روکر موز

بعد بيسکوئيت خرد شده، موز نگینی خرد شده و در صورت تمایل گردو بریزید و مخلوط کنید.

رسپی روکر موزی

فقط وقتی بيسکوئيت میریزید مواد داغ نباشه که بيسکوئيت له بشه. پس بذارید یه کم سرد بشه.

لایه اول ژله که بست برای زیباتر شدن دسر، موز حلقه شده کف قالب و روی ژله بسته شده بریزید و اگه دوست داشتید بيسکوئيت بچینید.

دستور تهیه روکر موزی

بعد یه کوچولو از مایع ژله بريزيد در حدی که موز ها داخل ژله شناور نشن و تکون نخورن بعد بذارید یخچال به آرومی تا ببندد. اینکار برای اینه که موزها و بيسکوئيت کامل فیکس بشه کف قالب.

طرز تهیه روکر موز با عکس

بعد که ژله بست مابقی ژله رو بریزید و دوباره بذارید یخچال تا ببنده و در نهایت هم مواد کرمی دسر رو بریزید روی ژله های بسته شده و بذاریدش یخچال فرای جند ساعت بمونه تا کاملا دسر آماده بشه.

بعد از چند ساعت یا ترجیحا یک شب آماده ست. یه دسر خیلی خوشمزه و لذیذ. نوش جان