رب زرشک رو امتحان کردید؟ از رب زرشک بعنوان یک طعم دهنده و چاشنی عالی برای انواع غذاها مثل فسنجان، مرغ ترش، قلبه، قورمه سبزی و خیلی از غذاهای دیکه می توتید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه رب زرشک خانگی

  • ۶۰۰ گرم زرشک
  • ۱۰ لیوان یا بیشتر آب
  • کمی نمک

دستور تهیه رب زرشک خانگی

طرز تهیه رب زرشک خانگی

برای شروع ابتدا زرشک‌ ها را بشورید و چند ساعت خیس کنید.

سپس از صافی رد کنید و بعد در قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و روی شعله متوسط گاز اجازه دهید بپزد.

تا به جوش بیاید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه جوشیدن زرشک‌ها را در میکسر بریزید و میکس کنید.

سپس آنها را به قابلمه برگردانید و روی شعله ملایم مرتبا هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود.

بک سبد بزرگ را روی قابلمه قرار دهید تا ذره های زرشک به اطراف پخش نشوند.

در آخر پخت به آن کمی نمک اضافه کنید.

نکات مهم تهیه رب زرشک

  • اگر از قابلمه روحی استفاده کنید بهتره. من نداشتم.
  • زرشک حتما تمیز بشه و اضافاتش گرفته بشه.
  • زرشک را برای یکی دو ساعت یا یک شب خیس کنید و در یخچال بگذارید.
  • بعد از صاف کردن زرشک می توانید آب زرشک را در قابلمه بریزید و زرشک‌ها را با همان آب بپزید.
  • من از زرشکی که در کشو مونده بود و فراموش شده بود استفاده کردم.