رب نارنج خونگی روش تهیه راحتی داره و غلظت و رنگ خیلی عالی داره. طعمش هم که فوق العاده خوشمزه و عالیه. هنگام تهیه رب نارنج به این نکته توجه داشته باشید که غلظت رب نارنج بعد از این که کامل خنک بشه بیشتر میشه.

مواد لازم برای تهیه رب نارنج

  • نارنج 10 کیلو

طرز تهیه رب نارنج خانگی ترش و غلیظ

طرز تهیه رب نارنج خانگی ترش و غلیظ
برای شروع ابتدا نارنج رو به روش دستی یا دستگاه های آبمیوه گیری، آب بگیرین و حداقل دو سه بار با دقت صافش کنین تا هیچ هسته و پالپی نداشته باشه.

بعد آب نارنج صاف شده رو توی یه قابلمه مناسب بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین و هر چند دقیقه یه بار کمی هم بزنین تا زمانی که به نقطه جوش برسه.

کف روی آب نارنج رو هم حین جوشیدن بردارین تا رب شفافی داشته باشین. حالا باید زمان بدین تا آب نارنج تبخیر بشه و به غلظت مناسب برسه.

نکته مهمش اینه که رب نارنج رو نباید بیش از اندازه روی حرارت قرار بدین چون بیش از حد غلیظ میشه و غلیظ شدن زیادی رب باعث میشه که طعم سوختگی و تلخی بگیره.

نهایتا رب آماده شده رو توی شیشه یا ظرف مناسب ریخته و بعد از کامل خنک شدن داخل یخچال نگهداری کنین.

به طور معمول هر ده کیلو نارنج یک کیلو رب نارنج میده که این مقدار، بستگی به جنس و آبدار بودن نارنج داره.

موارد مصرف رب نارنج: خوش طعم کننده انواع غذاهای گوشتی مثل کباب مرغ ترش، بادمجان شکم پُر، سس مرغ و ماهی، غذاهای ترش یا ملس، سس انواع سالاد، چاشنی انواع خورشت، مزه دار کردن مرغ و ماهی و …

خواص درمانی رب نارنج: درمان درد سینه و سرفه، خلط آور، کاهنده فشار خون، مقوی قلب و معده، از بین برنده حالت تهوع، هضم کننده غذا، رفع یبوست و …